Crema Cantora: Isabel Pantoja, obligada a denunciar el seu germà

Kiko Rivera ha aconseguit que el seu oncle perdi l'únic suport que li quedava

Kiko Rivera està cansat de ser 'el petit de l'ànima'. Així, responsabilitza a la seva mare de la seva situació financera i per aquest motiu, ha contractat els millors advocats per recuperar tots els diners que ha perdut, ja que assegura que la seva família li ha estafat, i que s'ha aprofitat de la seva confiança per apropiar-se de l'herència que li va deixar Paquirri.

Tot va passar l'agost de 2020, quan el fill de la 'tonadillera' va descobrir en Cantora, finca que va heretar del seu pare, unes pertinences que, suposadament, Isabel havia perdut. A partir d'aquest moment, es va posar a investigar, i va descobrir un entramat que el va deixar sense alè.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El germà de Chabelita assegura que la seva progenitora i Agustín Pantoja, a qui tenia com un referent patern, li han robat més de cinc milions d'euros. Des d'un primer moment, va vendre una exclusiva a la revista 'Lecturas', on va intentar destrossar la reputació de l'artista, però, aquesta venjança sembla no ser suficient, i ha atemptat contra una nova víctima: el seu oncle i mà dreta de la cantant.

Així doncs, Kiko Rivera ha denunciat a Agustín per dos suposats delictes: estafa i apropiació indeguda. A més, en una de les entrevistes que va concedir per parlar del seu drama familiar, va explicar com van aconseguir enganyar-lo. Segons ha explicat, els seus problemes amb les drogues no el deixaven pensar amb claredat, i Pantoja va voler treure partit d'aquesta situació, fent-li signar una sèrie d'operacions de les quals mai va ser consentidor.

Aquestes acusacions atempten contra l'honor de la cantant, però, ha estat el seu 'petit de l'ànima' qui ha portat a la seva mare als tribunals. L'entorn proper a Isabel, assegura que l'artista mai anirà en contra del seu fill, encara que, el que no sé esperaven, és que el DJ aprofités aquest avantatge per destrossar al seu oncle Agustín. El germà s'enfronta a una situació judicial molt seriosa, ja que les faltes que se li han imputat estan penades amb diversos anys de presó, i la cantant no té més remei que participar en l'escàndol.

«S'estan rient de mi. Ho he intentat tot»

El jutge ha cridat a declarar a Isabel Pantoja, on la vídua de Paquirri no té més remei que explicar la veritat i, segons les últimes informacions, la seva sinceritat podria acabar amb la llibertat d'Agustín. No obstant això, l'oncle més famós de la televisió, no s'ha quedat de braços plegats, i és que la revista 'Semana' ha avançat, en exclusiva, que estava preparant una demanda milionària per al seu nebot, acusant-lo d'haver atemptat contra el seu honor i intimitat.

Recordem que Rivera va concedir una infinitat d'entrevistes parlant del seu nou enemic, posant en dubte la seva condició sexual, burlant-se del seu talent i ridiculitzant-lo sense pietat. Per tant, el DJ també ha comès diversos errors judicials, però, lluny de rendir-se, segueix denunciant públicament tot el que ha patit per culpa de la seva família: «Ho he intentat tot. Fa uns dies els seus advocats es van posar en contacte amb els meus per intentar arribar a un acord. Els vaig dir que el primer pas seria que em lliuressin els estris del meu pare, els que em corresponen per testament, i em van dir que sí, però l'endemà em van trucar que no podia ser perquè no els trobaven. S'estan rient de mi».

Agustín Pantoja ha estat al costat d'Isabel en tot aquest moment i, encara que no seria d'estranyar, després d'aquest episodi, la relació dels germans es podria trencar per sempre. Però, malgrat tot, encara segueixen units per la seva mare, la senyora Ana Martín, qui està molt malalta i, si s'assabentés d'aquest succés, el seu estat de salut empitjoraria gaire. Així doncs, qui acabarà guanyant la batalla?


Comentaris

envia el comentari