Paz Padilla explota contra Anabel Pantoja: «No pot presumir de corbes i després...»

La presentadora creu que la seva companya és incoherent amb cada un dels passos que fa

Qui segueixi dient que Anabel Pantoja no és rendible en televisió està molt equivocat. La neboda d'Isabel Pantoja va començar en el món televisiu com a portaveu de la família, però a poc a poc ella mateixa ha anat generant les seves mateixes trames i que a la fi, han acabat resultant molt més atractives de cara a l'audiència que el que pogués acabar explicant sobre la seva tia o sobre els seus cosins, Kiko Rivera i Isa Pantoja. Divendres passat la jove va protagonitzar una important picabaralla a 'Sálvame' amb Rafa Mora, i que ha desencadenat importants problemes dins de l'estructura del format.

La direcció de 'Sálvame' va obrir una votació popular perquè el públic decidís quin dels dos col·laboradors hauria de perdre el seu lloc de treball i Anabel va sortir vencedora en la seva batalla contra Rafa Mora, però no contenta amb això, ahir dimecres va protagonitzar la portada de la revista 'Lecturas' en què enfundada en un vestit de bany de la seva pròpia col·lecció, deixava anar un titular i que ha deixat a tothom bocabadat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La col·laboradora relata que en les últimes setmanes s'ha sotmès a una aparatosa operació que li ha permès treure's vuit quilos de greix, una intervenció que no va ser gens fàcil i que, segons ella, la va deixar molt a prop de dessagnar-se per complet.

Ella mateixa ha admès en moltes ocasions que pateix d'ansietat i que això la porta a menjar per sobre de les seves possibilitats, fent-li guanyar molt de pes. No obstant això, Anabel sempre ha fet bandera de ser una noia amb moltes corbes i ha afirmat sentir-se molt orgullosa de ser qui és i dels quilos que té. Un fet que ha desconcertat Paz Padilla i que ha volgut dir en directe el que opinava sobre la seva companya de programa.

La còmica considera que la jove no és per res coherent, i que no té sentit que defensi les seves corbes i faci bandera del seu físic quan després se sotmet a dures intervencions per perdre aquests quilos i que durant molt temps ha estat utilitzant per crear la seva pròpia marca personal.

Paz Padilla ha dit en moltes ocasions que no li interessa el món del cor i que no li agrada com es tracten certs temes, però això no coincideix amb aquest judici de valors que va fer ahir mateix sobre Anabel i que alhora, és la seva companya de treball. Això mateix segurament l'hi podria haver dit un dia que coincideixin en una pausa publicitària i sense arribar a posar en evidència.

Si intentem trobar el perquè d'aquesta traïció tot podria estar vinculat amb el qual va passar divendres passat a plató i que va deixar en una molt mala posició a Padilla, ja que no va saber intervenir entre els dos col·laboradors quan les coses es van començar a posar lletges.

Paz Padilla ha estat la més damnificada

Tot i que la baralla de la passada setmana estava protagonitzada per Anabel Pantoja i Rafa Mora, Paz Padilla també va acabar enllardant i va quedar més que evident que no va saber estar a l'altura del seu treball perquè no va saber com intervenir davant el conflicte que s'estava produint al plató. Això segurament ha fet que la presentadora hagi cregut que per culpa dels seus companys ella també ha quedat en evidència, i per això va mostrar una actitud tan esquiva amb els seus companys.

Però, més concretament amb Anabel que ni tan sols va presentar-se a Telecinco davant el seu possible acomiadament. I és que la col·laboradora ha afirmat que no li anava bé anar al programa perquè tenia unes amigues de Sevilla a casa que l'havien anat a veure i que per tant, li resultava impossible poder acudir al seu lloc de treball, encara que el que estigués en joc fos la seva nòmina i el seu futur més imminent.


Comentaris

envia el comentari