«Se n'anava a per ella»: Rocío Carrasco, a punt d'arribar a les mans amb Olga Moreno

Rociíto ha explicat el tens moment que va viure en els jutjats amb la dona d'Antonio David, que l'acusa de no haver saludat al seu fill David

Després de patir l'absència del seu fill David en el casament amb Fidel Albiac, Rocío Carrasco pren la iniciativa de recuperar al seu fill un cop passat l'estiu. «Presento una reclamació al jutjat i la resolució l'obliga a retornar-me'l, però no ho fa. No sé quin és el motiu pel qual no l'obliguen a retornar-me'l», ha explicat.

A més, Rociíto ha explicat el motiu pel qual no va anar a buscar el seu fill. «No vaig anar per por que em rebutgés i, a més, no sabia que em podia preparar Antonio David si sabia que anava a buscar-lo. Si hagués anat, el meu fill hauria d'haver triat i això hagués estat una situació molt complicada per a ell».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'advocat de Rocío Carrasco va evitar que protagonitzés una baralla amb Olga Moreno

«Poc després vaig assabentar-me que feia sis mesos que estava empadronat a Màlaga. Tot era una estratègia, el nen no tornaria», ha denunciat. «Aquell dia vaig adonar-me que havia parit dues vegades, però que no tenia a cap dels meus fills», ha lamentat.

Carrasco també ha volgut parlar sobre el dia en què va coincidir amb el seu fill en els jutjats i no va saludar-lo. «L'advocat va dir-me que pugés a la planta de dalt per no coincidir amb Antonio David. Em diu, 'Quan et toqui entrar, et dic i baixes'. A mi ningú em va donar l'opció de veure el meu fill, com s'ha explicat. Jo no sabia que hi era», ha dit al respecte.

«Allà hi ha com un replà amb unes cadires perquè la gent esperi el seu torn. El nen estava en aquelles cadires amb Olga, però no vaig veure'l». Rociíto afirma que en cap moment va veure el seu fill, possiblement també pels nervis del moment. «La jutgessa va advertir-nos que 'vigileu en utilitzar el nom del menor', però a mi ningú va dir-me que podia anar a saludar al meu fill».

Ara bé, a la sortida va topar-se cara a cara amb Olga Moreno, qui no va dubtar en impedir que David pogués veure a la seva mare. «Quan vaig sortir sí que vaig veure a David. Olga va veure'm sortir de la sala, va mirar-me i va començar a fer-li petons a David perquè no em pogués veure».

En aquest moment, Rocío explica que va perdre el control i va estar a punt de muntar un escàndol. «Vaig anar directa a buscar-la. El meu advocat em va agafar de la màniga i em va dir 'No Ro, marxem, que et fiques en un problema'».

Amb tot això, Rocío Carrasco ha titllat a Olga Moreno de còmplice d'Antonio David Flores. «És mentida, com ha explicat en el 'Deluxe', que ella s'aixequés per dir-me 'De debò no saludaràs al teu fill?'». És més, després del judici, Antonio David va assegurar que «se m'ha partit l'ànima, perquè no s'ha acostat a fer-li ni un petó al seu fill».

«Antonio David és un pocavergonya, i la seva dona una provocadora, i només volien guanyar diners a costa meva, perquè aquell dia qualsevol mare hauria actuat de la mateixa manera. Sé quina reacció hauria tingut el meu fill si m'hagués vist, i és una reacció que no hauria agradat», ha sentenciat Carrasco.

«Ell diu que és el seu fill el que no vol tornar amb mi, que sap reflexionar. Els meus fills no tenien edat de procediments judicials ni de mentides. Tenien edat de viure i gaudir, i no de preocupar-se pel que pogués passar», lamenta la protagonista de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.


Comentaris

envia el comentari