Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

Jorge Javier Vázquez parla fora de 'Sálvame': «L'hem perdut»

El presentador català reflexiona sobre la seva vida més enllà de Telecinco i aprofita per criticar la victòria d'Ayuso en les eleccions de Madrid

Jorge Javier Vázquez no es talla ni un pèl i sovint plasma les seves reflexions més intimes en el bloc setmanal que escriu a la revista 'Lecturas'. En aquesta ocasió, el presentador de 'Sálvame' ha volgut reflexionar sobre aquest any de pandèmia i com aquesta ha canviat les nostres vides. 

A més, Jorge Javier també ha parlat sobre els resultats de les eleccions celebrades a la Comunitat de Madrid, on la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, ha aconseguit la victòria. El presentador, que va lloar la candidatura del socialista Ángel Gabilondo, reconeix que el teatre li ha servit com a teràpia per oblidar que el PP ha guanyat els comicis de Madrid.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jorge Javier lamenta la victòria d'Ayuso a Madrid 

«Divendres a la nit. Decideixo sopar a l'habitació de l'hotel, sopa i truita francesa amb gall d'indi. No puc posar-hi remei. M'agrada viure al límit. Aquesta tarda he tingut funció a Badajoz i he sortit feliç del teatre. El públic ha gaudit i ha acabat dret. Dissabte i diumenge actuaré a Còrdova, ciutat en la qual hauríem d'haver estrenat al març de l'any passat i a la qual arribem després de dues cancel·lacions», lamenta el presentador.

«Vaig començar la setmana trist, no cal enganyar-nos. Jo era dels que creien que l'esquerra tenia opcions a Madrid i quan vaig veure els resultats em van venir ganes de plorar, que no han desaparegut. Encara sort que el teatre em dona la vida, perquè des de dimarts que estava decaigut. A poc a poc em vaig recuperant, encara que m'està costant treballar», confessa.

Tot i això, Jorge Javier està més tranquil perquè la seva mare ha estat vacunada contra la Covid-19. «La meva mare ja està vacunada i, després de més d'un any sense apropar-me a ella, he pogut fer-li un petó. Un petó sense molt condiment, no fos cas que ara fem les coses malament, però vull dir que després d'un any l'he pogut tocar», ha publicat el presentador al seu compte d'Instagram.

El presentador recupera les ganes de viure

El presentador de 'Sálvame' es rendeix davant la victòria d'Ayuso: «És incontestable. Ha arrasat. El millor de tot és que la campanya ha finalitzat i ben aviat arribarem a l'estiu. A més, demà ve Charo Vega a veure'm a Còrdova. Necessito riure, escoltar anècdotes. Em preocupa tornar a la normalitat i adonar-me que hem perdut gairebé un any de les nostres vides. La vida d'abans estava plena de defectes. Doncs bé, hem passat un any tancats amb nosaltres mateixos i no sé si ens ha servit d'alguna cosa», reflexiona.

A més, el periodista català confessa que està feliç per tornar a Còrdova després de diversos intents d'estrena fallits per culpa de la Covid: «Gairebé un any i mig després del previst, per fi, hem pogut arribar Còrdova. Ens rep el preciós Gran Teatro abarrotat i, en acabar l'espectacle, el públic ens premia amb una ovació que ens deixa l'ànima molt contenta. No puc gaudir de la ciutat perquè fem tres funcions en menys de 24 hores, però no m'importa», assegura.

Jorge adora Còrdova i així ho expressa en aquestes últimes línies del seu post: «La ciutat és tan bella que ja em sembla un privilegi poder ser-hi. Dissabte va venir Charo Vega amb el seu net i Carmen Gahona. Després de la funció vam sopar tranquil·lament a l'hotel. Rialles i més rialles. La vida, de vegades, és bella», conclou.