Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Ana Rosa Quintana hi torna: ara carrega de nou contra Olga Moreno

La presentadora ha criticat l'actitud de la concursant de 'Supervivientes'

La situació fora d'Hondures per a Olga Moreno sembla complicar-se. La dona d'Antonio David Flores va arribar als Cayos Cochinos com la clara estrella d'aquesta edició de 'Supervivientes', ja que Telecinco sabia molt bé, en oferir-li la possibilitat de concursar, que la seva presència generaria moltes expectatives i molts comentaris i per tant, molta audiència, ja que és una de les protagonistes involuntàries de tot el relat que està fent Rocío Carrasco en la seva docu-sèrie, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Malgrat que ella en un principi va dir que volia anar al programa per viure l'experiència i no parlar ni pensar en què està passant a Espanya, finalment no ha estat així. I és que no ha pogut evitar acabar parlant del qual està explicant l'ex de la seva parella, i realment ho va fer amb vehemència en negar les acusacions de maltractador de Rocío Carrasco a Antonio David Flores.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Tant és així, que fins i tot Rocío Flores ha entrat a valorar les paraules de qui considera la seva segona mare i a qui en més d'una ocasió ha demostrat que, tot i que l'estima i la defensa, no li tolerarà que compliqui més la situació amb la seva veritable mare. Mentre la jove no dubtava sortir al pas de les paraules de la concursant de 'Supervivientes' al plató de 'Tierra de nadie', unes hores després les seves paraules han sigut reafirmades per una de les persones que més l'estan defensant en aquestes setmanes tan dures per a ella.

Aquesta no és altre que Ana Rosa Quintana, qui també ha volgut pronunciar-se sobre les declaracions que ha fet Olga Moreno a Hondures. La presentadora ha anat en la mateixa línia en què va parlar la mateixa jove, perquè creu que Olga s'està equivocant i que no fa altra cosa que perjudicar la seva fillastra. En el seu programa d'aquest dimecres, no dubtava a criticar el fet «que vegis que Rocío Flores està callada i Olga Moreno parlant, no la beneficia gens».

A més, Ana Rosa ha volgut tornar a donar la cara per l'actual col·laboradora del seu programa, insistint que «Rocío està callada, ha parlat dues coses». Així, deixa clar que la filla gran de Rociíto fins al moment s'ha mostrat força al marge, volent simplement recuperar el contacte amb la seva mare. També ha insistit que «l'entorn de Rocío Flores està intentant no entrar en confrontació» i que l'actitud d'Olga Moreno no hi ajuda.

Els retrets de Rocío Flores a la seva segona mare

Com dèiem, hores abans que parlés la presentadora, havia sigut la mateixa defensora d'Olga Moreno qui havia criticat la seva actitud en el programa. Ella mateixa havia assegurat que tot el que està comentat li està fent mal: «No em fa bé que Olga parli de la relació que tinc amb la meva mare». Realment, ella mateixa afegia que «no em trobo amb ganes ni forces de fer comentaris. A mi no em fa bé que parli, cada un té dret de fer el que vulgui, però ara mateix en la situació en què estic a mi no em fa bé. I no en la meva situació sinó la de la meva família».

La veritat és que la jove té motius per sentir-se una mica decebuda pel qual ha arribat a dir la seva segona mare perquè, cal recordar que a més de parlar de la relació entre les dues Rocíos, també ha volgut valorar així les acusacions cap al seu marit: «Em fa molta pena d'ell, t'ho juro. Maltractament?». I continuava: «Tu li diràs al meu marit maltractador? Em cago en la teva puta mare».