Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ortega Cano.

Els 70.000 euros que preocupen a Ortega Cano en mig de la crisi

José Ortega Cano rep una proposta que podria canviar-ho tot

Ortega Cano podria ser qui donés la notícia de l'estiu. L'extorero pot respirar tranquil una setmana més després de veure que la seva dona encara no ha concedit cap exclusiva. No hi ha rastre de l'esperada notícia de la separació en cap mitjà, i per això el serial encara continuarà uns dies més.

S'esperava que Ana María aparegués a la portada anunciant el divorci, però no hi ha rastre de la dissenyadora, almenys de moment. Contra tot pronòstic, la truita es podria girar i seria Ortega qui fes el pas esperat. El vidu de 'La Más Grande' té sobre la taula una temptadora xifra que podria fer que fos ell qui concedís l'anhelada exclusiva.

Ortega Cano, temptat a trencar el silenci

Ortega Cano i Ana María Aldón continuen jugant al gat i al ratolí. El matrimoni es nega a coincidir al mateix domicili i els rumors sobre el divorci no cessen. N'hi ha que assegura que la relació està més que trencada, però els protagonistes es neguen a confirmar-ho.

Els conflictes familiars acaparen l'interès mediàtic i Gloria Camila intenta esquivar qualsevol qüestió que hi tingui a veure. És evident que la filla d'Ortega i la dissenyadora no es porten bé i que no tenen pràcticament cap mena de contacte.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
Ortega Cano podria concedir una exclusiva parlant de la separació | Europa Press

Enmig del silenci que impera a l'entorn, les suposicions sobre les raons que han motivat la crisi són diverses. Mentre asseguren que Ana María s'ha distanciat del seu marit per «aclarir les seves idees», el torero es mostra molt molest.

No han estat poques les vegades que ha carregat contra els reporters, fart que l'assetgin cada dia amb els problemes del seu matrimoni. Tot i que ningú dubta que no travessen el seu millor moment, cap dels dos s'atreveix a fer el pas definitiu.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
Ortega Cano ha rebut una proposta molt temptadora | TELECINCO

S'esperava que aquest dimecres Ana María Aldón aparegués a la portada per anunciar l'exclusiva del seu divorci, cosa que finalment no s'ha produït i que atorga al vidu de la xipionera una mica més de temps.

Durant aquest temps intentarà arreglar les coses amb la seva dona o, com alguns assenyalen, serà ell qui concedeixi una entrevista al respecte. Pel que sembla Ortega estaria rebent nombroses propostes per anunciar la separació anticipant-se així a Ana María Aldón.

Ortega Cano i els 70.000 euros que podrien canviar-ho tot

Ortega Cano s'entesta a assegurar que el seu matrimoni amb Ana María està bé i que no hi ha cap crisi. Tot i això, els moviments per separat de la parella, els rumors i l'última entrevista de la dissenyadora assenyalen el contrari.

Totes aquestes contradiccions apunten a una separació i afegeixen més interès a una suposada exclusiva. I és que avui dia, una entrevista de qualsevol dels dos anunciant la fi del matrimoni es cotitza a l'alça.

Ana María Aldón i Ortega Cano
Ortega Cano podria avançar-se a la seva dona i ser ell qui annciï el divorci | CatalunyaDiari

Tot i això, no val amb un titular a la portada, cal aprofundir molt més en el tema. «A mi m'ha de donar els motius, el que ha viscut dins de la casa...», explicava María Patiño. És per això que les negociacions continuen obertes i que d'aquí a una mica l'esperada notícia podria sortir als quioscos.

Segons s'ha revelat, Ortega, fart de l'assetjament de la premsa, estaria rebent propostes per posar-hi punt final. La pressió mediàtica està acabant amb la seva paciència i podria estar pensant en la possibilitat de trencar el silenci per una abundant xifra.

Concretament per 70.000 euros l'extorero revelaria els detalls del matrimoni i els motius de la crisi, confirmant la seva separació. Sens dubte, una entrevista que suposaria una bomba i un cop baix per a Ana María en prendre-li la seva oportunitat de ser ella qui protagonitzés l'exclusiva.