Primer pla d'Adela González amb la boca oberta

Adela González envia un missatge que recorda el dolor de la pèrdua de la seva filla

Adela González torna a deixar consternat tot 'Sálvame' després del que ha passat en directe

Adela González Acuña es guanya dia a dia l'afecte dels espectadors de Sálvame i la confiança dels seus caps. I tot després d'aterrar el mes de febrer a la cadena de Fuencarral, tot i que els primers passos a Sálvame de la basca van estar marcats per la discreció.

La veritat és que, les últimes hores, el discurs d'Adela González ha estat més que aplaudit per tota l'audiència del programa.

Imatge d'Adela González.
Adela González ha estat contundent a l'hora de parlar del dolor que va marcar la seva vida el 2020 | Mediaset

Ho han fet després de llançar un potent al·legat en ple directe i ha parlat sobre un tema que l'afecta especialment, com és el de la investigació contra el càncer. El seu discurs ha girat entorn dels pressupostos que es destinen a la investigació d'aquestes malalties. I és que, de vegades, aquestes no tenen cura. Així, el seu al·legat venia a col·lació de la mort per aquesta mateixa malaltia d'Olivia Newton-John.

Adela González recorda la seva filla després de la mort d'Olivia Newton-John

L'actriu que donava vida a Sandy a Grease perdia la vida als 73 anys per culpa d'un càncer de mama pel qual estava rebent tractament des del 1992. Una de les admiradores de l'actriu australiana era Adela González, que, al començament de Sálvame, va interpretar alguna de les escenes de la pel·lícula Grease amb Rafa Mora i María Patiño.

Imatge d'Olivia Newton-John posant molt somrient a un photocall
Olivia Newton-John ha mort aquest dimarts amb 73 anys a causa d'un càncer | GTRES

Adela González, després de parlar del que havia suposat per a ella aquella pel·lícula que va marcar tantes generacions, s'ha centrat en un tema com el de la lluita contra el càncer. Recordem que fa tot just un mes, la presentadora basca també va sorprendre tothom a les xarxes llançant una emotiva crida relacionada amb el càncer infantil.

La presentadora basca, més sensibilitzada que mai contra el càncer

Des del seu compte de Twitter, la presentadora va donar visibilitat a aquesta causa. Lluita perquè «es respectin els estàndards i les recomanacions de les unitats assistencials del càncer en la infància i en l'adolescència».

«Els qui hem viscut pendents d'una químio per als nostres fills sabem que l'atenció d'infermeria especialitzada a oncologia pediàtrica és vital. M'uneixo a la petició de les famílies de nens i nenes que avui continuen lluitant contra el càncer infantil», apuntava la periodista de Telecinco.

Primer pla d'Adela González.
Adela González envia un missatge contundent al Govern | Telecinco
 

I és que la presentadora de Mediaset sempre ha volgut parlar, en públic, sobre aquest assumpte que tant l'ha afectat. I tot després de perdre la seva filla el 2020 amb només vuit anys d'edat a conseqüència d'un sarcoma d'Ewing.

Adela González: «A qui realment correspon és als que fan els pressupostos»

Així doncs, la companya de María Patiño ha estat molt directa. La veritat és que ha aprofitat aquest homenatge a l'actriu morta per tornar a posar el focus a la investigació sobre el càncer.

En un moment determinat, s'ha aturat el temps. Adela ha mirat fixament la càmera llançant un missatge que ha provocat que el públic s'aixequés i li rendís una gran ovació.

«Està molt bé que tots aportem el nostre granet de sorra per a la investigació per lluitar contra el càncer: empresaris, banquers... Però a qui realment correspon és als que fan els pressupostos. Així que ja sabeu el que heu de tenir en compte» , sentenciava el recent fitxatge de Sálvame.

El plató de Telecinco ha reaccionat esclatant en aplaudiments per les sàvies i reivindicatives paraules d'Adela González. I és que si hi ha algú que coneix de primera mà aquest tema és l'actual presentadora de Sálvame.