Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La família Urdangarin sortint d'un hospital

L'acte de rebel·lia que ha allunyat per sempre Irene Urdangarin d'Elionor

Irene Urdangarin té un compte d'Instagram privat on comparteix imatges amb Ágatha Ruiz de la Prada

Mentre la princesa Elionor està complint amb tots els seus deures, com assistir al seu primer acte públic en solitari a l'Institut Cervantes o marxar a estudiar els dos anys de batxillerat al prestigiós UWC Atlantic College del Regne Unit, la seva cosina Irene Urdangarin intenta recuperar el temps perdut amb el seu pare, Iñaki, ara que gaudeix del tercer grau penitenciari.


La princesa Elionor no gaudeix de la seva adolescència 

La princesa Elionor té prohibit utilitzar les xarxes socials perquè podria generar més d'una polèmica, però les seves cosines poden gaudir de les xarxes com fan totes les adolescents.

La reina Letícia ha cuidat molt l'educació de les seves filles, i fins i tot s'ha dit que ha estat molt estricta. Tot i això, ha permès que marxi a estudiar a l'estranger, on coincidirà amb Alèxia d'Holanda, filla de Guillem i Màxima, que s'ha vist implicada en més d'un incident per culpa de les xarxes socials.Alèxia ha donat molts mals de cap als seus pares a causa de la seva actitud rebel i inconformista, i per això Letícia podria estar tremolant. D'altra banda, Irene Urdangarin ha demostrat que té molta més llibertat que la seva cosina Elionor. De fet, va celebrar els quinze anys a Ginebra, ciutat en la qual ha residit amb la seva mare i el seu germà Miguel.

Els seus altres dos germans, Pablo Nicolás i Juan Valentín, ja estan fent les seves vides lluny de casa. Pablo es va mudar el 2018 a Hannover, on ha compaginat la seva formació acadèmica amb l'handbol, mentre que Juan, va marxar a estudiar a la Universitat d'Essex, al Regne Unit, fins que l'any 2019 va tornar a Madrid

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Irene Urdangarin ha viscut una vida molt nòmada

Des de petita, Irene ha estat l'ullet dret de la seva àvia, la reina Sofia, i la veritat és que ha demostrat una enorme maduresa de cara a les dures circumstàncies que li ha tocat enfrontar a causa de l'empresonament del seu pare. De fet, va haver de traslladar-se dels Estats Units a Suïssa, i viceversa. Amb tot just quatre anys, va mudar-se a Washington amb la seva família, on van romandre fins a 2012. Un any després, van fer les maletes per anar-se'n a viure Ginebra, on va estudiar en un dels millors col·legis del món.

Així, Irene i Elionor s'han anat distanciant, però no ho ha fet de Victòria Frederica. La filla de la Infanta Elena sembla haver-se guanyat el títol de la més rebel i mediàtica dels seus cosins, i fins i tot demostra ser una bona 'influencer' amb 2.000 seguidors. En canvi, Irene, que té el compte d'Instagram privat, compta amb gairebé 400 seguidors, entre els quals hi ha Ágatha Ruíz de la Prada o el nuvi de la seva cosina Victòria, Jorge Bárcenas.