Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments que va patir per part d'Antonio David Flores

Ella també va ser infidel: Rocío Carrasco, al descobert per un dels seus amants

Rociíto podria haver enganyat Antonio David Flores amb l'artista José Parra

Rocío Carrasco ha aconseguit commocionar tot Espanya amb el seu testimoni. Aquest diumenge, 28 de març, ha revelat com va ser el seu matrimoni amb Antonio David i com va viure l'embaràs dels seus fills. A més, també ha parlat sobre una possible traïció per part de la seva cosina Chayo Mohedano, que coneixia l'amant d'Antonio David, Sonsoles, i no va dir res. De fet, ha lamentat que al poble li deien «cornuda embarassada», ja que tots sabien que el seu marit li estava sent infidel.

D'altra banda, ha explicat que Antonio David va posar en perill la vida del seu fill quan ella estava embarassada. «Em deia 'tu estàs boja', 'tu no estàs bé'. L'embaràs t'afecta el cap, malpariràs al meu fill», ha assegurat Rocío. A més, ha relatat un episodi molt incòmode en què va veure com Antonio David es besava amb la seva amant i va dir-li que «fos caminant sola a casa, que ell es quedava allà».


Amb tot això, Rocío ha enfonsat la imatge d'Antonio David, però cal dir que ella no és innocent. Segons asseguren, Rocío Carrasco també ha tingut diversos amants. De fet, segons explicava Antonio David fa uns anys, va pagar a algú perquè seguís a la seva dona, i d'aquesta manera va descobrir que li estava sent infidel.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Antonio David Flores va viatjar de Màlaga a Madrid per conèixer l'amant de la seva dona

Antonio David Flores va ser entrevistat al programa 'Tómbola', on va explicar que una nit va viatjar de Màlaga a Madrid perquè van dir-li que a la casa on vivia Rocío hi havia un cotxe aparcat. «He estat guàrdia civil durant cinc anys i vaig trucar a un amic per veure de qui era el cotxe. Era de José Parra», va afirmar Antonio David.

«El puzle encaixava quan marxaven tots a Sevilla i ella es quedava sola a casa amb els seus fills. Em van preguntar si era capaç d'anar-me'n a Madrid des de Màlaga i vaig dir que sí», explicava Antonio David en la seva entrevista.

D'altra banda, en el mateix programa van arribar a entrevistar al suposat amant de Rocío Carrasco. «Em va trucar Rocío per dir-me que el meu cotxe estava allà, i que Antonio David m'estava buscant per tota la casa. Nosaltres vam sortir a sopar i a veure una pel·lícula amb sis amics més, i vaig deixar el cotxe a casa seva aparcat, jo era a casa d'una altra persona», va confessar Parra.

Amb tot això, revistes com '¡Qué me dices!' no van dubtar en anomenar-la Mata Hari i, a més, van oferir una exclusiva en què parlaven dels suposats amants. Ara, Rociíto ha obviat aquestes suposades infidelitats i s'ha centrat en el patiment que va viure amb Antonio David durant el seu matrimoni.