Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Posen al descobert el futur professional d'Antonio David

Carmen Lomana assegura que Antonio David Flores tornarà a 'Sálvame' i que tot ha estat una jugada de Telecinco

Carmen Lomana ha aprofitat la seva intervenció a la Cadena COPE per opinar sobre la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. La mediàtica 'socialité' ha parlat sobre el futur laboral d'Antonio David Flores, que ha estat acomiadat de Mediaset

En el documental, Rocío Carrasco no es talla ni un pèl i explica amb detalls com va ser el seu matrimoni amb Antonio David, qui va maltractar-la en més d'una ocasió. Així doncs, moltes famoses com Paz Vega, Carmen Machi, Terelu Campos i fins i tot la ministra d'Igualtat, Irene Montero, han donat la seva opinió sobre les declaracions de Carrasco. Ara bé, en aquesta ocasió volem destacar les paraules de Carmen Lomana

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carmen Lomana carrega contra els polítics

«És terrible, em sembla inhumà, amb caràcter pornogràfic i molt vergonyós. La quantitat de plors, de mocs... S'ha muntat un espectacle per guanyar diners, segons diuen d'1 a 2 milions, després de 20 anys, em sembla una vergonya», ha confessat Lomana a Cristina López Shclihting, presentadora de la Cadena COPE.


«No es pot fer un judici paral·lel en un plató, que això sembla la Inquisició popular, aquestes coses han de solucionar-se amb la família, en jutjats, o on sigui procedent», ha manifestat Lomana. «Està clar que fa 7 anys que no veu als seus fills, però tots hem vist a la seva filla dient que vol parlar. Això és una història interminable. Té un altre fill, i no s'ha preocupat, dient que aquest és feliç, com si els nens que tenen una deficiència no sentissin res. És un espectacle desagradable, sobretot quan els polítics del nostre país han volgut opinar sobre aquesta polèmica», ha afirmat Carmen Lomana fent referència a les declaracions d'Irene Montero.


«Rocío Carrasco tenia mitjans suficients»

«I un altre tema que no m'agrada és el de la dona», ha afirmat Lomana sobre l'enrenou que ha provocat la sèrie documental de Rocío Carrasco. «Les dones parlem d'apoderament, de llibertat, i realment les feministes ens volen mostrar com a éssers febles, pusil·lànimes, que ens deixem humiliar... No, no», lamenta la col·laboradora. 

«Hem d'educar les nostres filles, netes i nebodes perquè no es deixin humiliar, com a dones fortes i independents, i no tot el dia lamentant-nos i plorant. Jo comprenc que, en el cas d'aquesta noia, tenia mitjans suficients», assegura Lomana.

Antonio David Flores podria tornar a 'Sálvame'

Per si no n'hi hagués prou, Lomana ha parlat sobre el futur laboral d'Antonio David Flores, que ha estat acomiadat de Mediaset. De fet, s'ha rumorejat que el documental només s'emetria si Antonio David deixava de pertànyer a Telecinco.

«Antonio David ha estat treballant fins a l'últim dia, surt aquest documental i la cadena decideix deixar-lo al carrer. Però en dos mesos tornarà a 'Sálvame', ja ho veureu. Qualsevol de nosaltres pateix amb les declaracions de Rocío, però després fas memòria i penses: estan jugant amb els nostres sentiments i amb les dones», ha sentenciat Carmen Lomana.