YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La foto de Rocío Flores mentre la seva mare contava que va estar a punt de morir

La 'influencer' està molt afectada per les declaracions de la seva mare i demana suport a la seva família, sobretot a la seva àvia Luisa

El 21 de març, Telecinco va estrenar el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' en què Rocío Carrasco no es talla ni un pèl i explica tots els detalls de la seva relació amb Antonio David Flores i els seus fills. Fins i tot la seva filla, Rocío Flores, ha volgut donar la seva opinió, però Mediaset ha considerat que no és apropiat. Així doncs, la 'influencer' ha decidit publicar un vídeo a Instagram amb el propòsit d'obrir vies de diàleg.

«Ho està passant malament»

Rocío Flores està en el punt de mira per les declaracions que ha fet la seva mare en la sèrie documental. De fet, tot i que la 'influencer' ha continuat amb la seva vida normal, s'ha pogut saber que està molt afectada. «Des de diumenge que ho està passant malament, però massa malament. Tot i que veiem que publica coses a les xarxes socials, està dissimulant perquè té dos germans petits i no vol que pateixin», ha revelat José Antonio Avilés a 'Viva la vida'.

Rocío Flores i el seu germà, David, són víctimes de la batalla entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores. És més, en els dos primers capítols del documental, Rociíto parla sobre els episodis de maltractament que va viure amb Antonio David i fins i tot afirma que va intentar suïcidar-se. I per si no n'hi hagués prou, en el tercer capítol relata el patiment que va viure durant el seu embaràs. Amb tot això, Rocío Flores està commocionada i s'ha refugiat en la seva parella, Manuel Bedmar, i la seva germana petita, Lola.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores té el suport de la seva àvia

L'episodi emès aquest 28 de març, ha estat un dels més durs per a Rocío Flores. Per aquest motiu, ha decidit veure el documental amb una persona molt especial. Tot i que sempre compta amb el suport de la seva parella i la seva germana, aquesta vegada ha publicat una emotiva imatge en què surt amb la seva àvia Luisa.

Muntatge fotogràfic de Rocío Flors i una story del seu instagram el 28 de març de l'2021
Fotografia que ha publicat Rocío Flores mentre la seva mare explicava que va estar a punt de perdre la vida | xarxes socials

La 'influencer' s'estima molt a la seva família, i sempre ha mantingut una relació molt propera amb els pares d'Antonio David Flores. El seu avi Juan va morir fa sis anys, deixant a Luisa com la seva única àvia amb vida i com un dels seus grans suports. 

La mare d'Antonio David Flores sempre ha estat molt discreta i no ha volgut formar part de la polèmica. Tot i que Luisa s'ha mantingut al marge de l'opinió pública, l'any passat va parlar sobre la participació de la seva neta a 'Supervivientes'. «Molt maca, molt lleial i molt bona persona», va dir completament orgullosa de Rocío Flores.


Comentaris

envia el comentari