Imatge d'arxiu de la sèrie 'Los Serrano

Un conegut actor espanyol confessa que és familiar de la reina Letícia

Assegura que han coincidit a diversos menjars familiars

'Los Serrano' va suposar una de les sèries revelació entre els anys 2003 i 2008. I és que no hi havia família que no s'assegués al davant de la televisió per seguir la vida d'aquesta família tan peculiar que prometia hores d'entreteniment. Gràcies a ella, diversos dels seus actors s'han convertit en personatges molt populars i ara, un d'ells, sorprèn amb una confessió que ha deixat a tots amb la boca oberta.

Víctor Elías, l'incorregible Guille a 'Los Serrano', ha aconseguit consolidar-se com a actor tot i que també fa els seus primers passos en el món de la música. Però, tanmateix, el que més ha cridat l'atenció ha estat el parentiu que guarda amb una de les persones clau de la Família Reial: la reina Letícia. I és que, segons va revelar el mateix Elías, ell i la dona de Felip VI són cosins.

Víctor Elías no ha amagat ser família de la reina Letícia

Sense cap dubte, la biografia de la reina Letícia no pot ser més sorprenent. Milers d'anècdotes han sortit a la llum després del seu matrimoni amb el fill del rei Joan Carles I i ara una nova deixa a tots amb la boca oberta. Amelia Álvarez del Valle, mare de Víctor Elías, i Jesús Ortiz, pare de la reina Letícia, són cosins germans. Per tant, el que fa que entre l'actor madrileny i l'actual monarca hi hagi un parentiu com a cosins segons.

Víctor no ha amagat el que l'uneix a la reina Letícia i sempre s'ha mostrat obert a explicar com havia estat la seva relació. La gran diferència d'edat entre tots dos així com la vida que tant un com l'altre han portat, no ha propiciat que hi hagi una relació estreta, però sí que s'han vist en alguna ocasió, sobretot quan va començar la seva relació amb Felip.

«Fa molt que no tenim contacte, ni relació. Quan eren prínceps, teníem una mica més de contacte i ja fa temps que no», revelava l'actor. No obstant això, Víctor Elías només té bones paraules cap a la reina: «És una dona normal i encantadora, lluitadora i forta. L'he vist un parell de vegades després de ser reina. Segueix sent la mateixa dona, igual de meravellosa i lluitadora».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Presumia de cosina»

El jove actor i músic sempre ha tingut una bona impressió de la seva cosina i mai ha amagat el seu parentiu: «presumia de cosina, però molt abans, quan era periodista de TVE, que sembla que és una cosa que se li ha oblidat, que és la gran periodista que era. Evidentment, d'això a ser reina, hi ha un bon pas i sempre sorprèn».

«Aquí presumia moltíssim, que no vol dir que ara no ho faci», reiterava Víctor Elías puntualitzant les seves paraules. Per a ell, el paper que està fent la reina Letícia per la Institució és molt important i qualifica la seva cosina com «una persona que s'ha enamorat i ha decidit viure aquesta vida amb el bo i el dolent que comporta».

Sobre les vegades que ha coincidit amb Letícia en l'àmbit familiar, Víctor Elías ha explicat que «som una família bastant aferrada i hem coincidit en bastants menjars i reunions. Fins que va arribar al seu lloc, sempre ens trobàvem tots» i, després de ser proclamada reina, «l'he vist un parell de vegades» admetia.

L'actor es qualificava en l'entrevista com a «monàrquic» i opinava que la seva cosina estava fent «una bona feina» desmarcant-se així d'alguns membres de la família de Letícia, com la seva tia Henar Ortiz -també tia de Víctor Elías- que s'han proclamat republicans. Fins i tot, Henar ha abanderat una causa per desprestigiar la institució i demanar que a Joan Carles I se li retiri el títol d'emèrit. «No comentem res del que ella diu. Nosaltres tenim lliure pensament», opinava sobre la seva tia.