Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Rocío Flores

Rocío Flores no pot més i fa el que ningú esperava fora de les càmeres

La jove s'ha cansat d'aparentar i s'ha ensorrat quan creia que ningú la veia

Sense cap mena de dubte, Rocío Flores està sent la tercera en discòrdia en la guerra pública que s'ha tornat a despertar després de molts anys entre els seus pares, Rocío Carrasco i el televisiu Antonio David Flores.

Tot i que de moment Carrasco no ha explicat l'episodi en què va discutir fortament amb la seva filla, la premsa no deixa de perseguir-la i busquen les seves primeres reaccions davant l'inici de l'emissió de la docu-sèrie en la qual la seva mare esclata i explica tot el que s'ha estat callant durant vint anys.

Per la seva banda, Rocío Flores intenta mantenir-se al marge i evita donar qualsevol mena de declaració a la premsa que segueixi enaltint el serial. No obstant això, ella mateixa, i a través de les seves xarxes, va confessar que diumenge va intentar parlar en directe amb el programa de Telecinco, però no va ser possible, ja que el programa no ho va considerar oportú.

Igualment, 'Sálvame' i altres mitjans segueixen els seus passos i busquen que d'alguna manera doni alguna mena de declaració i, encara que semblava impossible, un reporter de 'Sálvame' ha pogut veure Rocío fent alguna cosa que l'ha sorprès molt.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

El reporter Sergi Ferré ha seguit els passos de la filla d'Antonio David i aquesta havia donat només silenci per resposta, però ahir a la tarda i en la meitat d'aquesta persecució, el reporter va admetre que havia passat una cosa que l'havia impactat moltíssim. Primerament va explicar que havia vist la cara de Rocío molt deteriorada i que feia molt mala cara, segurament per tot el que s'està veient i dient en les últimes hores.

En un moment donat, el reporter apagava les càmeres i donava les gràcies a Rocío, encara que no havia volgut donar-li cap titular. En aquest moment, la jove es mostrava del tot abatuda i vulnerable i ajupia la mirada, mentre semblava que anés a esclatar entre llàgrimes. La jove està molt cansada i no sap com actuar per salvar-se les castanyes i no perjudicar ningú de la seva família.

El seu paper no és gens fàcil, si tenim en compte que les dues persones del moment són el seu pare i la seva mare, i que qualsevol cosa que digui pot ser entesa com un atac o com una defensa per algun d'ells. Això no vol dir que no acabi parlant, però segurament està esperant el moment adequat per poder expressar-se amb llibertat i poder respondre a assumptes molt durs i que l'afecten en primera persona. Això podria arribar a mesura que es vagin emetent la resta d'episodis de la docu-sèrie de Rocío Carrasco.

La tornada de Rocío Flores és imminent

Amb l'acomiadament d'Antonio David Flores a Telecinco, ara faltarà saber qui serà el defensor o defensora de la seva dona, Olga Moreno, a la nova edició de 'Supervivientes', que està a punt de començar. El mateix Flores va explicar fa uns dies que ell seria un dels defensors, però que, a més, a la llista hi havia una germana d'Olga i també es valorava l'opció que fos Rocío Flores qui la defensés i que també tindria l'afegit que anteriorment, ella hagi estat concursant del programa de supervivència.

Veient com estan ara les coses, es fa difícil imaginar a Rocío Flores en un plató de televisió, però la necessitat de fer una bona defensa Olga Moreno i que es convertirà en l'única font d'ingressos de la família, fa més que necessari que Rocío es posi les piles i faci un pas cap endavant per tornar als platós. Per tots és sabut que quan un famós entra en un programa com a col·laborador, a part de fer aquesta tasca, pràcticament se'ls convida a parlar d'altres assumptes i acaben cedint per correspondre a l'audiència. Així doncs, veurem si això és així.