L'actriu Anna Castillo torna a publicar una fotografia despullada

La catalana, protagonista de 'La llamada', torna a incendiar Instagram després de penjar una imatge íntima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@atttoms @gemsgm

Una publicación compartida de Anna Castillo (@nanitita) el

L'actriu Anna Castillo ha demostrat que no té cap pudor en penjar fotos íntimes a les xarxes socials. El seu Instagram és una prova, ja que la jove ha tornat a publicar una imatge despullada.

Defensora dels despullats a Instagram

No és el primer cop que Anna Castillo ha penjat una imatge despullada, la catalana recentment ha publicat fotografies sense roba al llit amb la seva parella, fent topless, ensenyant la seva silueta enfront d'un mirall i fins i tot a la dutxa.

Anna Castillo sense censures

Ara de nou, l'actriu ha tornat a ensenyar els seus seguidors una altra faceta, depilar-se despullada a la terrassa. En aquesta instantània només apareix ella sola a terra, mentre es treu els pèls de les cames. La imatge va acompanyada de la icona d'un esquirol i el nom del compte d'Instagram de la seva núvia, l'autora del retrat. La protagonista de 'La llamada' ja acumula més de 35 mil likes, encara que també ha generat alguns comentaris crítics.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐿 @laracossack

Una publicación compartida de Anna Castillo (@nanitita) el

Lara Blanco, un gran pilar de la seva vida

Castillo està passant un gran moment professional i personal, juntament amb la seva parella, la guitarrista i llicenciada en comunicació audiovisual Lara Blanco, una noia de 29 anys llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Complutense. Lara també és una apassionada de la música i toca la guitarra amb st. Woods, qui ha comptat amb Anna Castillo per al videoclip del seu tema On Em.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma girl

Una publicación compartida de Anna Castillo (@nanitita) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari