El elenco de actores y actrices de 'La que se avecina'

Una actriu de 'La que se avecina' confessa el seu calvari amb el coronavirus

Ho ha donat a conèixer públicament als mitjans de comunicació

Una mica més d'1,4 milions d'espanyols, segons les xifres ofertes pel Ministeri de Sanitat, s'han contagiat de coronavirus durant aquesta pandèmia. I, per descomptat, molts famosos també, entre ells una actriu de 'La que se avecina' de Telecinco. En concret, ens estem referint a Vanesa Romero, qui recentment ha estat notícia per trencar amb el seu xicot (Alberto Jiménez) i ara ens explica el seu malestar per la Covid-19

Vanesa Romero explica el seu patiment

En la presentació de la campanya de salut mental 'Benestar psicològic en temps de Covid 19. Les conseqüències psicològiques de la pandèmia, guia de recursos i recomanacions', iniciativa de Sonae Sierra, és on Vanesa Romero ha donat a conèixer tot el que ha patit. 

En concret, l'actriu ha començat explicant que va donar positiu en covid-19 a principis de la pandèmia, el mes de març. Per això mateix i per desconeixement, va tenir molta por. Així, ha reconegut que «he passat molta por. Em vaig infectar al principi de tot això, no se sabia pràcticament res i hi havia molta falta d'informació. Psicològicament, passes de tenir ansietat a incertesa, i gestionar tot això és molt complicat».

En aquest punt també ha indicat que, en un primer moment, també va sentir molt desconcert: «Hi ha moments en què no entens què t'està passant perquè, en el meu cas, no sentia que fos un refredat normal. No, anava més enllà». De la mateixa manera, no ha dubtat en manifestar que la seva situació va ser molt complicada perquè forma part del grup de risc, ja que és asmàtica.

Símptomes i seqüeles del coronavirus

Volent conscienciar a la població sobre el compliment de les mesures de seguretat, Vanesa Romero ha estat molt directa. En concret, no ha dubtat a exposar tant els símptomes com les seqüeles que ha patit i pateix pel coronavirus.

Per això, ha manifestat que ha viscut set mesos realment durs: «He estat molt fotuda perquè m'ha deixat moltes seqüeles: una gran debilitat muscular, un cansament terrible. Em faltava l'aire, encara sort que no vaig haver d'anar a l'hospital». Així mateix, no ha dubtat a afegir que «també vaig perdre el gust i l'olfacte. Després ho vaig recuperar, però marxa i torna». És més, ha reconegut que encara avui, sense justificació, nota «olor de sofre».

Afortunadament, l'actriu de 'La que se avecina' ha dit que ja està bé i ha volgut agrair la feina del sistema sanitari que hi ha a Espanya. Ho ha afirmat exposant que «han estat uns mesos difícils, moltes proves mèdiques i moltes històries, però, a la fi, tenim una sanitat meravellosa. Per sort, estan els metges que ens ajuden en tot el que poden».

La feina, el seu gran refugi

Després tot el que ha explicat, ha quedat clar que Vanesa Romero ha passat uns mesos complicats, però no només per la covid-19 sinó també per la ruptura sentimental amb el seu noi, amb el qual ja feia cinc anys que estaven junts.

No obstant això, davant de totes aquestes adversitats, ha trobat en el treball el seu refugi. Així, no només està rodant la temporada número tretze de 'La que se avecina', que ahir dimecres va estrenar nous capítols, sinó que té altres projectes en ment. En concret, aviat rodarà un curtmetratge i també treballarà perquè es converteixi en sèrie la seva novel·la 'Música para Sara'.