Primer pla de Silvia Abascal a un photocall

L'actriu Silvia Abascal confessa el seu gran secret dos anys després

Silvia Abascal se sincera sobre la seva vida sentimental

Silvia Abascal es va donar a conèixer ja fa 27 anys pel seu paper a la sèrie de TVEPepa y Pepe. Des de llavors mai no li ha faltat la feina, convertint-se en una de les actrius amb més talent del nostre país. Tot i això, de la seva vida privada se n'ha sabut molt poc.

Ha volgut portar amb molta discreció tot allò que afectava la seva família. Està molt centrada en la cura de la seva filla Leona, que ja té 4 anys. Això sí, tampoc no ha volgut descuidar la seva carrera artística.

Actualment, Silvia està representant l'obra de teatre Ladies Football Club, un treball dirigit per Sergio Peris-Mencheta. En un esdeveniment organitzat per la revista In Style va sorprendre els mitjans presents confirmant que ja no estava al costat del pare de la seva filla. El 2020, Xabier Murua i ella van decidir seguir camisn separats.

Silvia Abascal a un photocall somrient
Silvia Abascal va revelar el seu gran secret a la premsa | Europa Press

«Jo em vaig separar fa dos anys», va assenyalar amb molta naturalitat. No va voler aprofundir el tema i va evitar entrar en detalls. La seva història d'amor amb l'actor es va allargar uns quants anys. El 2017, quan ja estava embarassada de la seva nena va ser quan va transcendir el romanç. La relació entre ells venia de lluny, ja que eren amics des de feia temps.

L'espurna entre ells va sorgir al teatre. Va ser precisament mentre treballaven en una obra de Peris-Mencheta. Van fer tot el possible per portar la relació en secret, o més aviat amb discreció. De fet, mai se'ls va veure posant junts en públic i tampoc no hi ha gaires imatges de tots dos. Volien viure la història d'amor amb tranquil·litat i sense pressions externes.

Això sí, amb força freqüència se'ls veia per l'entorn de casa seva gaudint de la petita Leona. Xabier, en una de les seves escasses entrevistes, admetia fa temps que volien donar-li un germanet a la seva filla.

Silvia Abascal ha volgut fer pública ara la seva separació. Un cop han transcorregut els mesos i han tingut temps per reflexionar i ordenar les seves idees. En tot cas, evita aprofundir en el tema.

Assegura que la relació amb el pare de la seva filla és bona, pensant sobretot en el benestar de la nena. Mentrestant, a l'actriu li cau la bava amb la nena. «És meravellosa, espectacular, està creixent», explicava. Explicava que «no sé què ha heretat de mi, això que ho diguin altres persones. Però és lluminosa, gaudeix, plena d'energia». Confessava que «estic enamorada».

En aquests moments és la seva preocupació més gran i està centrada en la seva cura. Per això té la col·laboració del seu pare, que sempre l'ajuda malgrat que estiguin separats.

Silvia Abascal parla del seu estat de salut

Silvia Abascal va assegurar durant la seva intervenció amb els mitjans que «no em plantejo tenir més fills». I és que les 24 hores del dia se li queden curtes. «No tinc temps», explicava. Segons la seva opinió, «ser mare implica molta entrega. Però estic feliç i estic al màxim amb la feina». És una altra de les seves grans preocupacions.

L'actriu Silvia Abascal
L'actriu està molt centrada en la seva filla i en la seva feina | Europa Press

L'ictus que va patir el 2011 ja forma part del passat, malgrat que sí que li va deixar alguna seqüela. Desvela que segueix patint hiperacúsia i acúfens. El que més el molesta és «sobretot el so de Madrid».

En qualsevol cas, ella s'ho pren amb molt de sentit de l'humor. «És tant el passat que per uns acúfens no protestaràs», va afirmar amb un somriure. Silvia Abascal mira de mirar el futur amb optimisme. La seva filla Leona és el seu al·licient més gran en aquests moments.