Carmen Borrego

Acusen l'exmarit de Carmen Borrego de manipular a una dona embarassada

Carmen Borrego ja ha reaccionat a aquesta informació

Carmen Borrego està d'actualitat perquè han filtrat una informació del seu fill. La revista Lecturas, mitjà amb què té una fantàstica relació, ha assegurat que porten des d'octubre sense dirigir-se la paraula. Pipi Estrada, el seu excunyat i actual company, ha posat damunt la taula una teoria que no ha agradat gens a Borrego.

Ahir, la germana de Terelu sentia com el periodista acusava Francisco Almoguera, el seu primer marit, d'estar manipulant José María. Però, a més, el seu antic cunyat feia un pas més i insinuava que Paola Olmedo, que està embarassada de tres mesos, també entraria al lot. Si bé només és el seu punt de vista, assegura que coneix bé la família Campos i està convençut que té raó.

Muntatge Carmen Borrego i el seu fill
Carmen Borrego està cansada de mirar cap a una altra banda| Catalunya Diari

Carmen desmentia la informació i sobretot li deixava clar que a ella no li molesta que José María sí que parli amb el seu ex. «Quina classe de mare seria jo?», preguntava mentre recordava que no poden esmentar el nom de Francsico perquè és anònim. La petita de les Campos està cansada de donar explicacions i té por que la situació empitjori.

Carmen va explicar que el seu fill sempre passa la nit de Nadal i el Nadal al costat del seu exmarit i promet que ho entén. Segons la seva versió, no és cert que Francisco estigui convencent Paola perquè no tingui relació amb les Campos. És cert que hi ha tingut molts problemes, però aquesta situació forma part del passat i no vol recordar-la.

Borrego matisava que continua comptant amb el suport de la seva filla, que s'ha adonat que no ha fet res. Per la seva part, Terelu Campos no entén que el seu nebot sigui tan injust i pensa que no entra en raó «perquè no vol veure-ho». Suposadament recolza la seva dona, està embarassada i no vol disgustar-la, per això s'ha separat de la família.

Carmen Borrego no vol més guerres

Carmen treballava al programa Viva la Vida quan Antonio David Flores va revelar una informació molt delicada. I és que, va assegurar que Borrego va perdre la custòdia dels fills quan es va separar de Francisco i, davant d'això, ella va donar explicacions. És cert que va reconèixer que havia estat una època complicada i de molt de dolor, però va assegurar que mai havia fallat.

Imatge de Pipi Estrada posant somrient en un photocall.
Carmen Borrego té un nou rival | Europa Press

Borrego prefereix no tractar el tema en públic i més ara que José María està tan dolgut amb ella. No vol despertar cap malestar en el seu fill, que suposadament es va posicionar en contra seva durant el procés de divorci. Aquesta dada no està confirmada per cap protagonista, però és el que insinuen als platós de Telecincoquan toquen l'assumpte.

Pipi Estrada creu que la seva companya està molt enfadada perquè no comprèn que Paola i José María estiguin tan a prop de Francisco. Ella ho ha negat i ha assegurat que cada Nadal el seu fill està amb el seu pare, així que està molt acostumada. Li sembla molt bé i mai ha posat impediments, per això ha amenaçat Estrada perquè trepitgi el fre.

Carmen Borrego desvela quan solia veure el seu fill

Tot i això, Carmen rebia un atac per part de Pipi que continua generant molta controvèrsia. «Tu no acabes de pair que José María s'emporta extraordinàriament bé amb el seu pare i que la nora s'emporta bé amb el sogre. Tampoc que la consogra es porta bé amb el seu consogre», comentava fent al·lusió a la mare de Paola.

Borrego sap que la seva nora està embarassada, per això és tan complicat que s'hi llencin acusacions falses. Va estar a punt d'abandonar el plató i Pipi va haver de parlar amb la direcció del programa perquè en donés explicacions. I és que està ben convençut que la seva teoria és certa i que les dades són completament reals.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp