ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Adara, desfeta: ha hagut de separar-se del seu fill

El fill de l'ex-concursant de 'Gran Hermano' passa uns dies amb el seu pare, Hugo Sierra, i la seva actual parella

Adara Molinero plorant a 'GH VIP'
Adara Molinero està passant uns dies allunyada del seu fill. | Telecinco

Aquest és el primer estiu d'Adara Molinero i Hugo Sierra després de la seva separació. L'exparella, que té un fill en comú, Martín, s'ha posat d'acord per poder gaudir del petit aquest estiu. Així, després de passar uns dies a casa d'Adara, el petit ha marxat amb el seu pare, Hugo Sierra, i la seva parella, Ivana Icardi.

Com no podria ser d'una altra manera, la televisiva Adara ha fet pública la seva tristesa per haver de separar-se del seu fill. «Ahir, el meu 'bebote' va marxar amb el seu pare i és una sensació molt estranya perquè m'he quedat feta pols, fatal», ha escrit la model al seu perfil d'Instagram.

Tot i que aquest sentiment, la madrilenya ha explicat, en la mateixa publicació, que «alhora estic feliç perquè està amb el seu pare, jo sé que el cuida molt bé i ell estarà molt feliç», sentenciava Adara, en unes paraules que es poden entendre com un afalac cap a l'ex-participant de 'Supervivientes'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Com es pot voler tantíssim a una coseta tan petita? @acunarte

Una publicació compartida de ADARA MOLINERO (@adara_molinero) el

Adara - Hugo: una relació cordial, després d'una complicada separació

Tot i les bones paraules en aquesta darrera publicació d'Instagram, la relació entre Adara i Hugo no ha estat sempre cordial. Fa uns mesos, quan es rumorejava una possible reconciliació de la parella després que ell acabés la seva participació a 'Supervivientes', la model madrilenya explicava que «la relació amb Hugo està sent molt complicada i va a pitjor. No tenim cap relació, parlem del nen i ja està».

Adara confessava que «és el pare del meu fill, ha estat una persona molt important en la meva vida, sempre l'estimaré i estarà present en la meva vida», tot i que lamentava que «sabia que les coses serien difícils».

Malgrat les discussions que han mantingut públicament, sembla que Adara Molinero i Hugo Serra han arribat a un acord pel bé del seu fill. Ara, tots dos mantenen una relació cordial i no dubten a admetre la seva tasca com a pares.


Comentaris

envia el comentari