Primer pla d'Adara Molinero plorant mirant a càmera a la palapa de 'Supervivientes 2023'

Adara Molinero deixa clar si la seva relació amb Bosco Martínez-Bordiú és un muntatge

Adara Molinero ha publicat un vídeo que resol tots els dubtes

Adara Molinero ha tornat al centre de la polèmica després de sortir a la llum el pla que ha dut a terme amb Jonan Wiergo, el seu gran amic. El que més ha cridat l'atenció és que també hi havia Bosco Martínez-Bordiú, per tot allò que aquest gest comporta. Adara ha deixat clar si el que sent per Bosco és real o si tot era una estratègia per guanyar 'Supervivientes'.

Adara Molinero té el sobrenom de 'la reina de los 'realities'' i els seus rivals asseguren que sap millor que ningú com funcionen. Per això, quan es va ajuntar amb Bosco, molts van pensar que estava traçant un pla per cridar l'atenció de l'audiència. Va rebre moltes crítiques, el van acusar d'estar aprofitant-se del nebot de Pocholo i va perdre força suport.

Adara ha deixat clar que la seva relació amb Bosco és de veritat, per això se n'ha anat de vacances amb ell. Pelr si hi hagués algun dubte, Jonan Wiergo ha fet broma amb l'assumpte. Tots tres han fet un directe a Instagram i han parlat sobre aquest tema amb total sinceritat.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú donant-se un petó amb Artùr Dainese al costat el 2 de juliol de 2023
Adara Molinero continua amb Bosco fora de 'Supervivientes' | Mediaset

«Se'ls veu bé, no? Tan a gustet, sí, però no. És que tenen una relació perquè Adara vol guanyar 'Supervivientes', el de l'any que ve», ha fet broma Jonan.

 

Adara Molinero revela què pensa Elena Rodríguez

Adara ha recalcat que segueix amb Bosco, que res  era mentida i que no va fer cap muntatge per guanyar 'Supervivientes'. Si hagués estat així ja no estaria amb el jove i no se n'hauria anat de vacances. Tots dos han publicat fotos que deixen clar que estan en un moment fantàstic.

Captura de 'Supervivientes' amb Elena Rodríguez enfadada al plató l'11 de juny de 2023
Elena Rodríguez dona suport a Bosco Martínez-Bordiú | Mediaset

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«La meva mare és allà al màxim», ha revelat Molinero quan ha vist Elena Rodríguez connectar-se al directe. Elena ha guanyat molt de pes els últims mesos perquè ho ha intentat tot perquè la seva filla brilli a 'Supervivientes' . No ho ha aconseguit i alguns creuen que ha comès un error en haver-se enamorat just a l'últim moment.

Encara hi ha espectadors que no acaben de confiar en aquesta relació, malgrat que Molinero ja no hi té res a perdre. Podria distanciar-se del seu company, però insisteix que ha desenvolupat una sèrie de sentiments especials. Vol veure en què evolucionen, encara que de moment sí: són parella.

Bosco comparteix la mateixa teoria que Adara, però no es vol pronunciar gaire perquè no acaba de sentir-se còmode parlant de la seva vida. Portarà un camí diferent del de la seva xicota.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!