Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Adara Molinero: després de perdre 'Supervivientes', en revela el gran misteri

Adara Molinero se sincera i ho explica tot

Adara Molinero ha tornat a la seva rutina diària després de passar més de quatre mesos a 'Supervivientes'. La segona finalista del 'reality' està feliç d'haver-se retrobat amb els seus, compartint el moment amb els seus seguidors.

En efecte, una de les coses que ha fet Molinero ha estat reprendre les seves xarxes per agrair-los el suport i saciar-ne la curiositat. Així doncs, la madrilenya s'ha obert en canal i ha revelat els moments més íntims del seu pas per Hondures.

Adara Molinero revela el que no es veu de 'Supervivientes'

Adara Molinero posava rumb a Hondures sent conscient que s'enfrontava a un dels seus reptes més grans. La madrilenya està acostumada a participar en els realities, però 'Supervivientes' no té res a veure amb 'Gran Hermano' o 'Secret Story'.

El concurs de supervivència posa a prova la fortalesa dels aspirants per guanyar els 200.000 euros i treu el seu costat més primitiu. Durant setmanes, han de fer front a la gana, els insectes i les inclemències del temps sense més ajuda que les seves habilitats.

Adara Molinero mirant a càmera amb la boca oberta i molt enfadada
Adara dona la cara i explica com va ser el seu pas per 'Supervivientes' | Mediaset

En aquesta ocasió, Adara no va aconseguir guanyar, però va quedar com a segona finalista. Un resultat més que satisfactori per a ella, tenint en compte pel que ha passat durant gairebé quatre mesos.

Després de la pujada de la final, toca reprendre la vida i el treball a les xarxes. Ha estat allà on Molinero s'ha posat a disposició dels seus seguidors per respondre a les seves preguntes. Tot i que 'Supervivientes' congrega un nombre considerable de seguidors que coneixen la seva dinàmica, hi continua havent algunes incògnites. 

            

Muntatge amb stories d'Adara Molinero a Instagram amb la foto oficial de 'Supervivientes'
Adara respon als dubtes dels seus seguidors | España Diario, Mediaset, @adara_molinero, Instagram

L'exgran germana s'ha prestat a revelar-ne algunes, com per exemple on fan les seves necessitats o com s'empolainen. Fins ara, cap supervivent s'havia mostrat tan sincer com Adara, que no s'ha deixat res per dir .

Gràcies a això hem pogut saber que una galleda exercia el paper de bany on els supervivents feien les seves necessitats. «Hi havia una galleda tapada amb fulles de palmera, la latrina», confessa demostrant com es va adaptar a l'entorn.

També explica que no tenien amb què raspallar-se els cabells, per la qual cosa Molinero feia servir els dits per desembolicar-se'l. «Me'l desembolicava amb els dits o directament no me'l desembolicava. Per això, gairebé sempre portava monyo», explicava.

Adara Molinero confessa les seqüeles del seu pas per Hondures

No només Adara ha comentat com se les arreglava a l'illa per intentar mantenir una rutina de bellesa acceptable. També ha revelat com li van afectar aquests gairebé quatre mesos d'aïllament.

Un dels efectes que té en totes les famoses és la manera com la supervivència afecta la seva salut. Concretament, a la menstruació. En el cas d'Adara, aquesta es va descontrolar i «el primer mes em va venir dues vegades, després es va tallar», ha confessat.

Muntatge de stories a Instagram d'Adara Molinero i una foto amb les mans el cap a 'Supervivientes'
Adara encara pateix les conseqüències del seu pas pel concurs | España Diario, Mediaset, @adara_molinero, Instagram

Molinero està intentant reprendre la seva vida, però hi ha certs hàbits que encara no ha pogut canviar. Segons ha explicat als seus seguidors, el pitjor pel que ha passat a l'illa ha estat la gana. Com a conseqüència, després de tornar no pot evitar menjar de manera compulsiva.

«Continuo menjant com un animal. Tinc por contínuament de quedar-me sense menjar o que me'l prenguin», ha assenyalat. També ha mostrat una imatge de les cicatrius que li han quedat a les cames, fruit de les picades i esgarrinxades amb la vegetació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

En aquesta ronda de preguntes i respostes, no podia faltar una menció al seu augment de pes. Són molts els que s'han adonat que Adara s'ha engreixat, cosa que ha cridat molt l'atenció.

Sobre això, la madrilenya ha respost amb una imatge dels seus primers dies, on fa servir el seu físic prim per explicar-se. «D'on pretenies que perdés?, a mitjans de concurs vaig perdre sis quilos, després vaig recuperar amb les recompenses del final», afirma.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!