Fotografia oficial d'Adara Molinero a 'Supervivientes'

Adara Molinero es trenca a 'Supervivientes 2023' després del que ha succeït

Adara Molinero ha tornat a fer-la grossa

Adara Molinero ha viscut un dels seus pitjors dies dins de 'Supervivientes 2023' gràcies a la forta picabaralla que va protagonitzar amb una de les seves companyes de grup. I és que, la televisiva no va poder evitar esfondrar-se després d'adonar-se que li havien tret una cosa molt preuada dins del concurs.

No hi ha cap dubte que, des de l'inici d'aquesta nova edició, l'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' ha esdevingut una de les preferides pels seguidors del format.

Imatge d'Adara plorant a 'Supervivientes'
Adara Molinero s'esfondra en veure què han fet| MEDIASET

No obstant això, el seu poc tacte a l'hora de dir les coses han fet que Adara es torni a ficar en una nova polèmica. Després d'enfrontar-se a Diego Pérez i Jaime Nava, la 'influencer' no tenia cap problema a embrancar-se en una nova baralla, però aquesta vegada amb Arelys.

Durant la darrera emissió de 'Supervivientes 2023: Conexión Honduras', Ion Aramendi i l'equip de col·laboradors van tenir l'oportunitat de comentar la monumental picabaralla entre aquests dos pesos pesants de l'edició.

I és que després de diverses setmanes de concurs, la fam ja està fent estralls a l'estat anímic dels concursants. Per això, Adara Molinero no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de deixar molt clar que «amb el menjar no s'hi juga».

Adara Molinero no vol que toquin allò que és seu

Adara Molinero no va poder evitar saltar pels aires en adonar-se que Arelys havia pres la decisió de reduir considerablement la ració d'arròs diària de l'equip.

I és que, segons l'organització, tots els supervivents tenen una ració de 50 grams d'arròs per dia. Tot i això, tot apunta que l'encarregada del repartiment, juntament amb l'aprovació de part del grup, va optar per cuinar menys quantitat de la que correspon a cadascú.

Imatge d'Adara Molinero discutint amb Arelys a 'Supervivientes'
Adara s'ha enfrontat amb Arelys | Mediaset

Un gest que aconseguia desfermar la fúria d'Adara Molinero: «Amb el menjar no s'hi juga». Tanmateix, el que veritablement ha emprenyat la supervivent és que ningú li consultés aquesta decisió.

I com era d'esperar, només adonar-se del que estava passant, la 'influencer' no va trigar gaire temps a anar a Arelys per demanar-li explicacions. Però lluny d'arribar a una entesa, totes dues es van embrancar en una forta discussió.

«Portes dos dies tocant-me els ous. No em torneu a tocar la meva ració d'arròs. És el que està estipulat. Ja està! És la meva benzina», li retreia Adara, visiblement enfadada. «Aquí tothom passa gana, no ets l'única», es va justificar la mare de Yulen Pereira.

Després d'una forta picabaralla, l'exconcursant de 'Gran Hermano' va alçar la veu i tornava a deixar clar a la seva enemiga que «amb el menjar no s'hi juga». Per això, i després d'assegurar que ella necessita alimentar-se per poder sortir a pescar, prenia una decisió important.

«Mira, el tema de repartir m'ho passo pels collons. A partir d'ara em faré fora la meva ració i ja està», va assegurar Adara Molinero. «Tu no ets ningú per baixar la meva ració. No tornis a tocar el meu menjar», li va recriminar tot seguit

Però abans d'acabar amb la discussió, la concursant de 'Secret Story' va assegurar davant de la resta dels seus companys que la seva nova enemiga «va de Verge Maria» i té «el dimoni a dins».

Adara Molinero discutint a 'Supervivientes'
Adara Molinero només demana que no toquin el seu menjar | Mediaset

Després d'aquesta polèmica, Adara Molinero va anar a Asraf Beno per desfogar-se: «Jo m'adapto a tot el que vulguin, però amb les racions no. Això sí que no perquè m'escalfa. No estic bé, ho estic passant malament».

I encara que assegurava que «es pot discutir pel que sigui», l'única cosa que demana és que no se li rebaixi la ració d'arròs que li toca diàriament.

«Ella té més reserves, jo no. Mira com m'estic quedant. Ja no em puc ni ficar a l'aigua perquè el fred em cala els ossos. Sento molta impotència, em sento menyspreada, trepitjada», va confessar Adara Molinero entre llàgrimes.