Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de perfil d'Adela González seriosa i plorant

Adela Gonález sent un comentari sobre ella que aclareix tots els seus dubtes

Adela González ha sentit una de les seves companyes criticant-la

Adela González ha estat un dels últims fitxatges de Sálvame. La presentadora va començar els seus primers passos als mitjans a través de televisions autonòmiques. Part de l'audiència la recordarà per aparèixer en mítics programes de Telemadrid.

Des que Adela González aparegués al programa vespertí de Telecinco, els companys l'han tractada com una més i hi tenen prou confiança per comentar el que passa cada tarda.

Des de fa unes setmanes el Mediafest Night Fever s'apodera de les nits dels divendres, una cita que pocs es volen perdre. A causa de l'expectació de l'espectacle de les cares conegudes de la cadena, connecten prèviament amb la sala d'assajos. Això va passar el darrer dimecres.

Al plató de Sálvame Adela González va connectar amb els assajos dels famosos per veure com estava anant. A la connexió es va trobar Rocío Carrasco practicant la seva actuació de divendres. Llavors, la presentadora ha aprofitat per jutjar l'actuació dels altres concursants, exactament la de Lydia Lozano, la qual sembla que no és la participant més completa. Tot i això, els comentaris d'Adela han provocat el descontentament d'una altra de les col·laboradores.

Gema Aldón ha comentat en veu baixa què pensava de la seva companya, ja que creia que els micròfons estaven apagats, però res més lluny de la realitat: s'ha sentit tot allò que pensava.

Al costat de Rocíito es trobava Celia Flores, filla de Pepa Flores, més coneguda com a Marisol. Una invitada molt especial per a aquest divendres, ja que la filla de Rocío Jurado interpretarà Corazón contento.

Imatge d'Adela González.
Podem veure Adela González a 'Sálvame' cada tarda a Telecinco. | Mediaset

«Semblava bona quan la vam comprar»

Adela González ha aprofitat per felicitar la feina que d'Alejandro Abad per a la preparació dels concursants. «Tinc la sospita que Alejandro Abad té màgia o alguna cosa, perquè al final tots canten de meravella».

Aleshores Gema li ha respost dubitativa que «bé tots, tots… alguns». I Lydia Lozano ha admès el seu poc talent per al cant, un reconeixement que ha verificat Adela. «A veure tu cantes com "el orto", jo t'ho dic», li ha deixat anar bruscament. «M'encanta aquesta frase argentina, significa com el cul», responia la Lydia, amb toc humorístic.

Un comentari que ha agradat a la resta de col·laboradors del programa. Carmen Borrego li ho ha retret a la madrilenya: «Senyora, ets ben agradable», li deia.

De fet, no ha estat l'única. Com comentàvem a l'inici, Gema Aldón, pensant que ningú no l'estava escoltant, ha dit alguna cosa que s'ha colat pels micròfons: «Te n'adones, oi? I semblava bona quan la vam comprar». Han estat unes paraules adreçades a Alonso Caparrós mentre les càmeres no apuntaven directament els tertulians.

Sembla que la resta de l'equip de Sálvameno està gaire conforme amb aquest fitxatge de la cadena. La veritat és que alguns no apostaven pel traspàs pel canvi de registre que hauria d'adoptar, la qual cosa molts qüestionen encara avui.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp