Primer pla d'Adela González.

Adela González es cansa d'esperar i pregunta on dormiran després del que ha passat

Adela González ha protagonitzat un moment de tensió en ple directe

Adela González ha aconseguit convertir-se en un pilar fonamental de Sálvame. Al programa aporta seny, claredat i, sobretot, exposa el que pensa a cada moment, sense ser 'pilota' amb cap dels col·laboradors. Precisament, això ha portat que visqui un moment de gran tensió amb un d'ells. En concret, ha tingut un encreuament d'indirectes amb Belén Esteban, després que aquesta no donés tota la informació que sap sobre Anabel Pantoja.

Adela González al dia de la situació

La presentadora de Sálvame ha abordat al programa amb els seus companys el moment en què està Anabel. Així, han parlat del complicat estat de salut del seu pare i, fins i tot, de la fi de les seves vacances d'estiu. A més a més, han posat sobre la taula com està la seva relació amb Yulen.

En aquest cas, s'ha exposat que el xicot d'Anabel ha decidit reprendre la carrera d'esgrima. Per això, ha començat a entrenar al màxim rendiment per poder aconseguir el seu somni de competir en uns Jocs Olímpics.

En aquest punt, Adela ha volgut conèixer l'opinió de Belén, gran amiga de l'exconcursant de Supervivientes. I les seves paraules han estat aquestes: «A mi em sembla molt bé que ell hagi recuperat la seva feina. Ells tenen molt clar què faran i crec que aniran a poc a poc, que és el que han de fer. Ella sempre ha corregut molt en les relacions i penso que ara han pres una bona decisió».

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Adela González ha parlat de la situació actual de la parella i la tensió ha regnat al plató. | Telecinco

Rafa Mora ha decidit intervenir per qüestionar el moment que travessa la parella: «Han estat tot l'estiu junts i ara li han entrat ganes d'entrenar. Imagina't què ha passat». Davant d'aquest comentari, González ha vist Esteban posar-se seriosa en contestar-li: «Consells venc i per a mi no en tinc».

Adela González i el seu xoc amb la col·laboradora

La periodista ha volgut conèixer més els plans de futur d'Anabel i la seva parella. Per aquest motiu, li ha preguntat a Belén: «Viuran junts a Madrid?». I ella respost: «Jo ho sé, però no ho he de dir. Faran les coses bé, a poc a poc. Estan junts i són parella, però la decisió que han pres és la més encertada. Continuaran veient-se com fa qualsevol parella i el que ella faci jo sempre ho respectaré».

Rafa ha tornat a prendre la paraula per dir: «Per la meva experiència, les relacions sempre, per regla general, van de menys a més. El que no és normal és que hagin passat 24 hores junts durant dos mesos i que, ara, de sobte, aquest noi se'n vagi a viure a 3.000 quilòmetres d'Anabel».

Adela ha hagut de cridar l'atenció a la seva companya perquè estava fent cas omís al valencià. Aquesta 'reprimenda' ha provocat que la col·laboradora hagi dit: «Estem dient que Yulen se'n va a viure a París, però crec que esteu equivocats». I González li ha preguntat: «No és així?». Esteban ha afirmat: «Per parlar-ne, cal informar-se». Frase que no ha agradat a la presentadora, que ha dit: «Però si tu tens la informació i no ens la dones no en podem parlar».

Aquest primer xoc ha comportat que la tensió entre elles hagi anat creixent. Belén ha manifestat a la conductora del programa el següent: «Perdona, però jo no soc Anabel ni Yulen. Tu parles de les teves amigues aquí?». I Adela ha respost contundentment: «No, perquè la vida de les meves amigues no interessa absolutament a ningú perquè no són famoses ni han estat en un reality».

▶️ Vídeo del dia