Primer pla d'Eva González.

Eva González confirma la seva sospita sobre l'embaràs i el ginecòleg fuig

Eva sempre ha tingut les idees clares

Eva González és una de les presentadores més prestigioses de la pantalla petita i no perd el temps amb conflictes secundaris. La revista Semana va confirmar fa anys la seva enemistat amb María Jesús Ruiz, a qui li va haver de cedir la corona de Miss Espanya. Les models han protagonitzat una guerra freda que encara no s'ha acabat, sempre hi ha nous capítols.

Eva González, fent gala de la prudència que la caracteritza, mai no ha atacat directament l'exguanyadora de Gran Hermano DÚO. Tot i això, sempre ha sabut que una de les seves grans motivacions era cridar l'atenció de la premsa, d'aquí neix l'últim fet que ha tingut lloc. Ruiz ha publicat una fotografia en una consulta mèdica insinuant que podria estar embarassada.

Eva té clar que no parlarà del tema amb ningú, sobretot amb cap periodista que pugui posar damunt la taula el conflicte. El portal Informalia s'ha posat en contacte amb l'entorn de Maria Jesús i no han aconseguit parlar amb ningú. El nou fill de la model ha esdevingut el tema del moment, però és impossible saber si és veritat.

Eva ha descobert, gràcies al mitjà anterior, que Maria Jesús ha confessat diverses vegades que desitja quedar-se embarassada. El problema és que no aporta les dades al complet, cosa que confirma les sospites: tot és un intent de cridar l'atenció. Fins i tot, el ginecòleg que ha sortit a l'Instagram de Ruiz ha fugit, ningú no vol pronunciar-se.

María Jesús Ruiz amb cara seriosa
Eva González sap que mai han estat amigues. | GTRES

González està centrada en els seus assumptes professionals i sap que és important no veure's esquitxada per cap escàndol. La seva família és al punt de mira perquè Antonio Canales Rivera, cosí del seu marit, ha tret a la llum tota la veritat. El tertulià de Sálvame ha confessat que cada cop és més lluny dels fills de Paquirri, sobretot de Francisco.

Eva González fa massa anys que està en silenci

Eva és conscient que el seu conflicte amb Maria Jesús va començar el 2004, quan va coincidir amb ella a la gala de Miss Espanya. Li va lliurar la corona amb molt d'afecte, però la premsa es va adonar que alguna cosa estava fallant i la seva companya ho va confirmar. Entre elles no hi ha bona relació, dada que Jorge Javier Vázquez fa massa temps que defensa.

«Eva no és la mateixa dins i fora dels focus», va declarar Ruiz deixant en evidència que no tenia un bon concepte de la seva companya. «El que més valoro d'una persona és la humilitat», va sentenciar durant una de les entrevistes més impactants. Va recordar que la dona de Cayetano Rivera el va donar de banda durant una connexió en directe, gest que no esperava i que la va deixar muda.

«En aquell moment jo estava eufòrica perquè era una nit molt especial i no esperava aquesta actitud, però cadascuna sap què ha de fer». La guanyadora de Gran Hermano DÚO no perdona que González no compartís pla amb ella. Fa molt de temps que parla de l'assumpte i la presentadora es manté al marge, no li interessa tenir problemes.

Eva González sempre ha sabut la veritat

Eva és una mestra dels mitjans de comunicació i sap quines situacions ha d'evitar per no cridar l'atenció de manera errònia. Per això, no parlarà del suposat embaràs de la seva companya quan li preguntin, i més encara tenint en compte la veritat. Sospita que ha estat un intent de fer-se notar, ja que la família Ruiz no sap què dir sobre aquesta qüestió.

González s'ha guanyat el suport de tots els seus companys, ja que ha demostrat que està a l'altura de les circumstàncies. Només li interessa allò que està relacionat amb ella mateixa, no vol alimentar guerres que no la porten enlloc. El públic s'ha adonat que és una de les figures més importants de la televisió, tot el que fa és un èxit.

▶️ Vídeo del dia