Foto de Juan y Medio.

Juan y Medio explica què sent pel seu primer fill i explica qui fa el biberó

Juan y Medio ha pensat molt a tenir un fill

Juan y Medio farà 60 anys al desembre, encara que n'aparenta alguns menys. Fa 1,90 metres i el seu estil elegant, però informal, l'ha convertit en una de les cares més estimades de la televisió.

Fa anys que Juan y Medio és l'estrella de Canal Sur. El programa que presenta juntament amb Eva Ruiz és líder d'audiència a Andalusia. Cada tarda, Juan i Eva es proposen entretenir i informar els seus espectadors, molts d'ells grans, i fer-los companyia si viuen sols. Ara Juan y Medio torna a la televisió generalista amb programa propi a Televisió Espanyola. Això l'obligarà a accelerar el seu ritme de vida, ja que segueix també amb el programa de Canal Sud.

A Juan li encanta la feina i això es nota. De fet, fa anys que treballa ininterrompudament, gràcies també a les sàvies decisions que ha pres. Li han ofert molts programes que no ha acceptat de fer. Es pot permetre primar la qualitat a la quantitat i també valora la comoditat de treballar a prop d'on viu i sense la pressió diària de les audiències.

Muntatge de Juan y Medio amb Eva Ruiz
Juan y Medio està molt satisfet amb la seva carrera professional al costat d'Eva Ruiz | Canva

Juan y Medio i la seva decisió de tenir un fill

Juan y Medio sempre ha estat molt discret amb la seva vida privada. Se li han conegut molt poques parelles i mai no ha confessat la seva situació sentimental. Té fama de conqueridor, però ell assegura que és molt formal i que no hi ha hagut grans històries d'amor a la seva vida. Això sí, valora la seva llibertat, viure sense lligams i a la seva manera. Amant de la seva família, sent devoció per la seva mare i adora els germans. També és un gran apassionat dels animals, especialment dels cavalls.

Juan mai no ha tingut fills (almenys, que se sàpiga públicament), però sí que hi ha pensat molt. Té sis germans i només una ha tingut un fill. «Funcionalment som un desastre perquè tampoc hem tingut parelles de viure a la mateixa casa i això és perquè ens portem molt bé entre nosaltres i tenim una vida força plena. Jo quan em m'assec a taula i veig tots els meus germans junts, sento que formem una gran família», deia en una entrevista a Diez Minutos.

▶️ Vídeo del dia

Juan no descarta tenir fills, «en qualsevol moment us dono l'ensurt». De fet ha pensat moltes vegades a pensat a tenir descendència, «No sempre ha estat una decisió meva, de vegades jo volia i ella no, o al revés, potser he estat massa responsable».

Juan y Medio és un ésser lliure i «quan fas el que vols, com vols, és molt difícil adaptar-se als canvis».

Juan y Medio fa el biberó

El presentador es veu com a pare, ja que ja ha practicat amb algunes de les tasques inevitables quan es tenen fills petits. Ell ha pogut exercitar-les amb el seu nebot, a qui «li faig el biberó, el banyo, fem la migdiada, ho passem bomba».

A més, destaca la figura de l'avi o l'àvia com a «fonamental en el creixement dels nens. Estic molt content amb la meva mare, perquè ha pogut exercir d'àvia del meu nebot. Això em satisfà perquè quan sigui gran el meu nebot es recordarà dels ensenyaments que li ha inculcat ella».

Mai no és tard per ser pare, però és poc probable que Juan y Medio prengui ara la decisió d'ampliar la família. Als seus gairebé 60 anys i amb nous projectes televisius, el presentador té a la seva família, el recés de pau i descans que necessita quan els llums del plató s'apaguen. Si ha viscut tot aquest temps feliç i amb una vida «plena», tot apunta que ho continuarà fent així durant molt més temps.