Pla generla d'Adela González al plató de 'Sálvame'

Adela González confirma els rumors després del que ha succeït en directe

Adela González ha viscut un moment que ha resolt tots els dubtes

Adela González acaba de complir el seu primer any com a presentadora a 'Sálvame'. Un any en què ha conquerit el públic i en què ha passat a ser una peça fonamental del programa. Però en aquest temps també ha quedat clar que entre ella i una col·laboradora hi ha una certa tensió.

En concret, Adela i Belén Esteban han viscut més d'un intercanvi de 'zascas', i això fa sospitar que potser no es porten tan bé com amb altres companys. Una xerraneca que ara ha quedat força clara en veure allò que va passar en directe.

Adela González i la picabaralla amb Belén Esteban

La presentadora de 'Sálvame' ha sigut testimoni que Esteban ha viscut uns dies molt complicats. I és que la madrilenya s'ha vist intercanviant retrets amb la periodista Alicia Senovilla. Uns retrets que començaven quan Alicia va manifestar que Jesulín no ha pogut parlar perquè Belén sempre ha parlat més i més alt.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adela va comprovar que la baralla entre totes dues anava incrementant-se quan la periodista, segons va semblar, es considerava la 'salvadora' de la de Sant Blai. I Belén Esteban li va respondre que ningú l'ha salvat. I tot alhora va posar en qüestió que fos bona companya.

González, donada aquesta 'guerra', va intentar 'intervenir' i la seva manera de fer-ho va ser fent una proposta a la mare d'Andreíta. En concret, li va dir: «Si a tu el programa et porta on Alicia està venent cosmètics, tu estaries disposada a anar i a parlar-hi?». La resposta de la col·laboradora va ser molt clara i contundent: «No».

Primer pla d'Adela González
Adela González ha topat amb una situació tensa | Mediaset

Tot i que Adela seguia insistint: «Estaries disposada a anar-hi, a comprar-li un parell d'exfoliants?». I això feia enfadar Belén: «Que no. Que jo no tinc res a parlar amb aquesta senyora».

Tanmateix, la presentadora tornava a incidir: «No aniries a dir-li tot això que li dius davant de la càmera?». Una pregunta davant la qual l'ex de Jesulín ja va respondre molt enutjada: «Hauré de contestar, m'ho esteu posant vosaltres. Voleu que em quedi muda? És que això és acollonant».

González, per la seva banda, no es quedava callada: «És perquè li diguis tot això a la cara». Comentari que enervava moltíssim a Belén que li va respondre de males maneres: «Doncs ves-te'n tu i els ho dius tu i que et regali uns cosmètics No et fot?».

Fotomuntatge de Belén Esteban i Alicia Senovilla
Adela González ha estat resposta de males maneres per Belén Esteban pel seu conflicte amb Alicia | CatalunyaDiari

Adela González no pot negar l'evidència

La presentadora basca es va quedar perplexa davant la reacció de la seva companya i va intentar apaivagar les aigües. Per això deia: «Escolta, que l'enfrontament no és amb mi». A allò, Esteban li responia: «És que tu els tens quadrats».

«A veure, Senovilla ha fet unes declaracions sobre mi. Què voleu, que no digui res?», afegia. I Adela li responia: «Però qui t'ha dit que no diguis res?». Davant el qual Belén va etzibar: «És que tu m'estàs dient amb tota la cara que vagi per uns cosmètics. Jo tinc els que necessito a casa meva».

Amb aquesta picabaralla entre González i la col·laboradora ha quedat clar que la tensió que més d'una vegada s'ha notat entre elles existeix. I és que Belén respon més d'una vegada amb certa tibantor a la presentadora. És a dir, que la relació no és plenament cordial entre totes dues.

Aquesta situació ha fet que molts espectadors es posin en contra de la col·laboradora i la critiquin a les xarxes obertament. I ho han fet amb comentaris com a: «Més educació amb els teus companys i amb l'audiència» o «Ja no sé què pinta al programa».