Muntatge amb la foto d'Adela González

Adela González fa un pas endavant per explicar la crua realitat

Les paraules d'Adela González han estat molt aplaudides

Dimecres passat es va viure un moment molt emocionant al plató de 'Sálvame' quan Adela González va llançar un contundent missatge pel 8M. La presentadora va començar el programa amb un al·legat potent a favor de les dones, on va posar les cartes sobre la taula.

Adela González va fer un pas endavant i va explicar la crua realitat que encara travessen les dones en diferents àmbits de la societat. La periodista és una gran feminista i sempre surt en defensa dels drets de totes les dones. Per això, Adela va voler aprofitar l'altaveu que li va donar 'Sálvame' per expressar-se envoltada de les companyes de treball.

Les paraules de la periodista basca van ser molt aplaudides al plató del programa i els usuaris de les xarxes socials també se'n van fer ressò i van lloar el gest d'Adela González.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adela González explica la realitat de la nostra societat

L'arrencada de 'Sálvame' del 8 de març va ser molt emotiva i emocionant. Adela González prenia les regnes de 'Sálvame' i pronunciava un discurs on ressaltava la realitat que travessen les dones.

Imatge d'Adela González a 'Sálvame'
Adela González revelen la veritat que travessen les dones a la nostra societat | TELECINCO

«Volem celebrar amb aquestes dones meravelloses que m'acompanyen i amb totes vosaltres el Dia Internacional de la Dona», va començar explicant la periodista. Adela, envoltada de gran part de les seves companyes de treball, va explicar la necessitat de reivindicar un dia com el 8M:

«Perquè reivindiquem els drets i la igualtat de les dones, on no hi hagi la bretxa salarial», explicava la periodista. A més, en el seu discurs, Adela González també va fer al·lusió a la violència que pateixen les dones:

«Perquè lluitem per un món lliure de violència contra les dones, per tenir control i llibertat sobre el nostre cos», assenyalava Adela. Mentrestant, les càmeres del programa recollien les cares de gran part de l'elenc de dones que treballen a Mediaset.

Entre algunes de les cares conegudes que acompanyaven Adela González hi havia la de Carmen Alcayde o María Patiño. La presentadora va acabar el seu al·legat amb una contundent i necessària reflexió: «Perquè estem juntes i cada dia som més forts», tancava.

Les paraules d'Adela no vanser en va i van ser molt aplaudides pels companys de feina i també a les xarxes socials. Molts usuaris de Twitter ressaltaven la importància de les paraules i la valentia d'Adela en pronunciar-se sobre un dia tan significatiu.

Sens dubte, ha estat un moment molt emocionant el que es va viure durant la tarda el 8M a 'Sálvame'. Després de l'al·legat d'Adela, el programa va continuar amb el seu recorregut habitual. D'altra banda, Jorge Javier Vázquez també va voler fer palesa la importància de la celebració d'un dia com aquest.

Adela González, la nova estrella de 'Sálvame'

Adela González ha sabut fer-se un forat dins de l'univers 'Sálvame'. La periodista arribava ja fa més d'un any, i, des d'aleshores, la presentadora ha aconseguit convertir-se en una cara molt estimada per tota l'audiència.

Adela González
Adela González triomfa cada tarda al plató de 'Sálvame' | GTRES

Adela ha entès a la perfecció les regles del joc del programa i no dubta a entregar-se del tot a elles. Sens dubte, la periodista ha viscut un enorme augent de la seva popularitat. En efecte, la presentadora basca mai s'havia enfrontat a un format com aquest, però ha demostrat que cada any que ha treballat als mitjans li han servit, i molt.

Adela és la nova estrella de 'Sálvame' i fa molt bé el seu paper. La periodista aporta un punt de vista fresc i nou al format. Només cal fer una ullada a les audiències per comprovar que hi ha hagut un augment, i que la imatge de 'Sálvame' és molt més propera que abans.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!