Sara Montiel i el seu fill, Zeus Montiel

Zeus, el fill de Sara Montiel, revela que succeeix amb la seva germana Thais

Zeus Tous ha parlat alt i clar sobre Sara Montiel i sobre la jove

Sara Montiel és una de les grans artistes del nostre país i en uns dies es compliran els deu anys de la seva mort. Per això Zeus Tous, el seu fill, ha donat a conèixer que té preparat un homenatge especial a la seva mare. Però també ha aprofitat l'ocasió per respondre qüestions relacionades amb la seva germana.

El fill de Sara Montiel és conscient que la seva germana fa moltíssim temps que està allunyada de la vida pública i això ha generat molts rumors. Per aquest motiu, per resoldre'ls d'una vegada, Zeus ha deixat clar què passa.

Zeus Tous ha explicat la situació

El fill de Sara Montiel ha concedit una entrevista, que ha recollit Hola!, en què ha revelat que està preparant una cosa especial per l'aniversari de la mort de la seva mare. Ha confessat que s'organitzarà una exposició perquè tothom en pugui gaudir de les pel·lícules. I també de diferents objectes personals de la manxega, com són els seus vestits.

Zeus Tous ha comprovat que també s'ha volgut preguntar sobre l'altra filla de la seva mare, de qui només se sap que treballa en una immobiliària. I és que són moltes les xerrameques que han sorgit al seu voltant, com que patia una depressió, després que desaparegués completament de la vida pública. Davant d'aquesta qüestió, ha manifestat que ella ha patit per la mort de l'artista «igual que jo».

«És una cosa de vida, el que passa és que es magnifica perquè som qui som, evidentment».

Thais i Zeus Tous
Zeus Tous n'ha aclarit la situació | EuropaPress

Així mateix, Zeus Tous ha deixat clar que no hi ha cap problema entre ells, com s'havia arribat a rumorejar. Ha afirmat: «Com sempre he dit i sempre diré, ella és la meva única família. Ens donem suport mútuament, des de la mort de la meva mare fins i tot més».

«Evidentment, amb les nostres baralles i discussions com tots els germans, però bé».

De la mateixa manera, no ha dubtat en aclarir que tots dos són els encarregats de gestionar el patrimoni de Sara Montiel. Això sí, ha admès que «el que passa és que, pel que ella ha estudiat, té més coneixement per poder suportar-ho amb més coneixement».

D'aquesta manera és com ha resolt les especulacions sobre la suposada depressió del familiar i fins i tot sobre una mala relació entre tots dos.

Surten a la llum confidències sobre Sara Montiel

Zeus Tous a l'entrevista ha deixat clar que és conscient de com va ser d'important i és Sara Montiel Així, ha dit: «Ara, amb el pas del temps, és quan t'adones de tot el que ha aconseguit. Ningú ho ha fet i ningú ho aconseguirà, jo ho crec».

Sara Montiel i el seu fill Zeus
Sara Montiel, com ha ressaltat el fill Zeus Tous, ha estat i és una gran d'aquest país | EuropaPress

La veritat és que Sara Montiel va ser una figura clau del món del cinema i de la música i sempre va despertar molt d'interès. I això és una cosa que passa fins i tot quan es complirà una dècada des que ens va deixar. Per això, ara Pilar Eyre, al seu bloc a Lecturas, ha revelat interessants confidències que l'artista li va fer sobre aspectes personals de la seva vida.

Així, la protagonista d'El último cuplé li va explicar que ella i el seu marit van haver d'adoptar els fills perquè no els podien tenir biològicament. Li va explicar: «Poso edema de Kron. He tingut nou avortaments, el darrer als 51 anys, per això hem adoptat».

A més, li va relatar algunes de les aventures amoroses que va tenir durant la seva incursió el cine de Hollywood. Li va dir que «amb Gary Cooper vam fer l'amor diverses vegades sense estimar-nos. James Dean estava bé al llit, però no era el meu tipus, el meu aspecte era Hemingway, que era salvatge tendresa».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!