Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de perfil d'Adela González seriosa i plorant

Adela González assumeix que han perdut i no podran seguir a Telecinco

Adela González i els seus companys hauran d'assumir aquest canvi al programa vespertí

Adela González s'ha convertit en una de les cares fixes al programa Sálvame. La seva tasca és de contextualitzar, presentar dades, resumir informacions i, sobretot, posar ordre al plató. Després del seu pas per Telemadrid, comença una etapa professional força diferent.

La presentadora ha definit aquest nou repte com un al «que em llevo amb el vertigen de formar part de l'equip líder de les tardes i, sobretot, amb molta il·lusió». Adela González ha estat una de les sorpreses del programa, però molts apunten que ha estat tot un èxit.

La cadena volia «provar un nou registre, un to desenfadat amb què aportar dades i informar d'històries que entretenen i emocionen». Adela González porta més de 20 anys en antena, sent els seus primers passos per EiTB.

Ara, a Sálvame, ha de fer front a un nou repte: donar pas a Pedro Piqueras. Durant molt de temps, l'audiència i el mateix informatiu de Telecinco s'han queixat per les transicions d'un programa a l'altre. Davant d'aquestes queixes, Mediaset s'ha encarregat d'arreglar aquest petit problema.

Adela González i la nova estratègia de la cadena

Ja és cosa del passat els surrealistes comiats del programa d'Adela González per donar pas a les informacions de Pedro Piqueras. Ara, la presentadora i la resta de l'equip han decidit prendre un canvi en la seva actitud per acomiadar-se dels espectadors.

Adela González i els seus companys han adoptat un caràcter més seriós i formal. El presentador d'Informativos Telecinco es va mullar en una entrevista i va assumir que era «un problema» la manera com li donaven pas.

Primer pla d'Adela González.
Adela González haurà de canviar la seva manera de fer les transicions | Telecinco

«Jo el que faig amb Sálvame és que procuro no escoltar el que diuen. Perquè passen coses curioses i algunes vegades hi ha festivals extraordinaris. I, quan darrere d'això, has de sortir explicant que hi ha 500 morts per covid a Espanya, és molt fort», comentava.

El presentador va assumir que ell tenia el seu propi truc perquè no l'afectés en la forma de donar les notícies. «Jo el que faig és no sentir per no veure'm influenciat, perquè podria sortir rient i jo soc de riure fàcil». I afegia que «altres vegades hi ha coses que es diuen que no són el més apropiat per donar pas a un informatiu, però jo miro cap a una altra banda i em dirigeixo al públic», deia.

Adela González aquesta última ocasió s'ha fet notar en la seva forma de dirigir-se al seu company. Juntament amb la seva companya, Terelu Campos, han pres un aspecte més diferenciador entre el canvi de continguts que hi ha d'un programa a un altre.

D'altra banda, cal destacar que Adela González no estarà tota la tarda presentant el programa. Davant la crisi a Mediaset per les dades d'audiència, han llançat una nova proposta. A partir del 19 de desembre, Sálvame durarà fins a les 19:00 h. La cadena estrenarà un nou concurs presentat per Christián Gálvez, 25 palabras. D'aquesta manera volen fer front a l'èxit de Sónsoles Ónega amb Y ahora, Sonsoles, el programa amb més quota de pantalla actualment.