Primer pla d'Adela González.

Adela González i la pluja d'insults que demostra que ha de trencar i allunyar-se ràpid

Adela González no s'esperava una reacció tan dura de l'audiència

Adela González ha estat l'encarregada de presentar aquest dilluns un nou programa de Sálvame, com fa des de fa un temps.

Adela González s'ha fet un lloc allà després d'arribar sense fer soroll cap al mes de febrer. La veritat és que s'ha quedat atònita per una cosa que passava només començar el programa. Veia com apareixia a plató una cantant interpretant el tema Volver mentre un guitarrista l'acompanyava.

I és que aquest dilluns tocava parlar de tornades al programa de Telecinco i un era el que va protagonitzar Paz Padilla. Tot va passar el cap de setmana passat quan l'expresentadora va aparèixer a Ya es verano després de molts mesos fora de la cadena.

Adela González no s'ho imaginava

Recordem que Paz va ser acomiadada ipso facto després que tingués lloc en ple directe una gran esbroncada amb Belén Esteban. I tot a causa del debat de les vacunes contra el coronavirus. A Belén li va molestar massa que Padilla no donés valor a les dosis que des de Sanitat van recomanar als espanyols per evitar el contagi de Covid.

Imatge d'Adela González.
Adela González s'ha fet un forat al món de Telecinco. | Mediaset
 

Després que Paz es defensés afirmant que el vídeo pel qual la criticava Belén estava manipulat, deixava el plató de sobte. I després de ser acomiadada per la cadena, va posar una denúncia a la productora per acomiadament improcedent.

Finalment, les dues parts van arribar a un acord i la gaditana seria readmesa a la cadena de Fuencarral el mes de juny passat. I fa un parell de dies, la vèiem de nou en un plató de Telecinco com si no hagués passat res.

▶️ Vídeo del dia

Sálvame torna a entelar la tornada de la presentadora

Quan va començar el programa d'aquest dilluns, Sálvame prevenia els espectadors amb un teòric retorn de Paz Padilla al programa. Però la veritat és que només era una manera més de captar audiència. I és que la protagonista del dia no apareixeria a tota la tarda pel plató.

Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'.
Acusen a 'Sálvame' de ser molt durs amb la seva expresentadora. | Mediaset
 

Amb tot, alguns col·laboradors del programa van comentar aquesta tornada a la cadena de la presentadora gaditana. Molts d'ells no van entendre l'esquer esmentat després de tot el que va passar fa mig any a plató.

Per exemple, Lydia Lozano era una de les que no entenia si Padilla tornaria aquella mateixa tarda a Sálvame o es tractava d'un simple esquer.

A més, el redactor Germán González, conegut per tots per la seva última esbroncada amb Kiko Matamoros en ple directe, ha fet un vídeo sobre Paz Padilla. El cas és que a molts no els ha semblat bé que se'n riguin i han esclatat com mai.

Les xarxes socials, en peu de guerra per la humiliació a la gaditana

Les xarxes socials s'han fet ressò de missatges contraris a la direcció del programa i molts han descarregat la seva ira contra el format que tant de temps va acollir la humorista gaditana. I la realitat és que ara, després d'aquell acord judicial, hauran de tornar a comptar amb ella per als pròxims projectes.

«Quin fàstic Sálvame anant en contra d'ella amb tots els moments que ha donat al programa. Us mereixeu el que teniu», deia un usuari de Twitter.

«En comptes de donar-li tanta canya, LFDLT i Mediaset haurien de besar el terra per on trepitja. I els diners que ha fet estalviar a la cadena per la demanda d'acomiadament improcedent que li van posar».

«Doncs a mi em sembla bé que torni, no va ser la manera correcta de fer-la fora. Perquè, si fos per ficar la pota, haurien d'haver-los fet fora a tots. I la primera, Belén Esteban per maleducada».