Primer pla de Nacho Palau

Els fills de Nacho Palau, en alerta després de veure la seva última imatge

Palau reapareix molt canviat

Nacho Palau intenta plantar-li cara al càncer de pulmó que li van diagnosticar després de tornar de Supervivientes. Des que va fer pública la seva malaltia, els missatges d'ànim no han trigat a aparèixer. Admet que està sobrepassat davant de tanta mostra d'afecte.

«Sempre somrient a la vida, gràcies a tots els que hi sou, que sou moltíssims. Gràcies de veritat, de tot cor», va escriure l'ex de Miguel Bosé amb una foto a la platja. Se'l veu molt animat, amb ganes d'imposar-se en aquesta dura batalla.

Palau també va compartir una fotografia amb una amiga a Castelló. Està aprofitant el temps per gaudir dels seus i envoltar-se de tota la gent que li aporta optimisme. Ha passat per un mal moment.

Al llarg de l'últim mes va ingressar diverses vegades en un hospital de València. Les visites al centre mèdic són constants des que li detectessin el càncer. Ell es va encarregar d'anunciar-ho als seus seguidors fa unes quantes setmanes a través de les xarxes socials.

«Hola a tots. Ja puc confirmar després de moltes proves mèdiques que estic passant un càncer pulmonar. Que fins ara no tenia nom ni tractament, el qual començaré immediatament», assegurava.

Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau
Nacho Palau té bones paraules pel seu ex | Telecinco - Instagram

Havia aconseguit destacar al reality de supervivència, però durant els últims dies de concurs va començar a trobar-se malament. En vista d'això, va decidir posar-se en mans dels metges. Després de fer diverses anàlisis i controls van arribar a la conclusió que patia aquest problema.

L'escultor va compartir una reflexió interessant amb els seus seguidors. «Gaudiu dels éssers estimats i de tot el bonic que ens ofereix la vida», ha apuntat. En tot moment ha comptat amb el suport dels seus amics i familiars, a més del mateix Miguel Bosé, amb qui té quatre fills.

Nacho Palau va mantenir un dur enfrontament amb el cantant per la custòdia dels menors. Això els va portar a distanciar-se'n, però només conèixer la seva malaltia, l'artista va intentar deixar de banda les seves diferències. Es va oferir molt col·laboratiu, disposat a ajudar-lo en tot allò que calgués.

Bosé viu a Mèxic amb els seus fills biològics Tadeo i Diego, mentre que a València ho fan Ivo i Telmo. Per superar aquests moments tan amargs, l'escultor també disposa de la col·laboració de la seva parella Cristian. Viuen junts a terres valencianes, on són molt feliços.

El passat cap de setmana tots dos van estar com a convidats a Volverte a ver. Es tractava d'una entrevista que va ser enregistrada només un dia després de la final del reality. Per tant, encara no sabia que patia càncer de pulmó.

Va aprofitar la seva intervenció per fer balanç del pas pel concurs, però també per parlar del seu ex. Li guarda molt d'afecte malgrat tot.

Nacho Palau vol un acostament

Nacho Palau va dedicar unes paraules boniques al cantant. Van ser més de 20 anys junts com a parella, mantenint sempre una relació molt discreta. Arribat el moment, la ruptura va resultar molt dolorosa, sobretot pensant en els nens.

Nacho Palau a 'Supervivientes'
El seu pas pel reality va canviar a Nacho Palau | Mediaset

Confia que la situació pugui canviar en algun moment: «No pot ser que tinguem mala relació. Això ha d'acabar. Jo desitjo que tot li surti bé i vull que tinguem més relació pels nostres fills», confessava.

Admetia que «l'estimo molt i el trobo a faltar. La relació es va acabar, però m'agradaria pels nostres nens viure la vida amb normalitat». Insisteix en la necessitat que hi hagi cordialitat.

▶️ Vídeo del dia

Nacho Palau se sincerava per primer cop sobre el cantant. Durant la seva estada a Hondures li havia trobat molt a faltar. «He sentit nostàlgia, que li vagi bé», va explicar.