Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adela González

Adela González revela el que està vivint després de morir la seva filla

Adela González no ha pogut somriure a la televisió

Adela González va patir fa més d'un any la pitjor tragèdia de la seva vida: va perdre la filla de 8 anys per culpa del càncer. Aquesta situació li ha provocat un enorme dolor, però, a poc a poc, va sortint a la superfície i recupera el somriure, encara que no oblidarà mai el que ha passat. Sobretot l'està ajudant moltíssim Sálvame i Telecinco, que ara li ha donat una alegria. La periodista està molt contenta perquè ja és membre de l'univers Mediaset tal com déu mana: ja compta amb la seva pròpia fotografia al famós passadís del grup.

Adela González no amaga la seva sorpresa

La presentadora de Sálvame ha viscut ara un dels moments més especials des que es va posar al capdavant del programa. Ha tingut una sorpresa que no ha dubtat a compartir amb els espectadors i que li ha fet molta il·lusió: ja forma part del 'passeig de les estrelles' de Telecinco.

Adela, molt somrient, ha volgut explicar que s'ha alegrat molt en veure la seva foto allà. I ho ha fet després que Alonso Caparrós digués: «Que contenta t'he vist avui amb la teva imatge al passadís. M'ha encantat aquell moment».

Davant d'aquest comentari ella ha afirmat molt somrient: «He arribat i han posat una fotografia meva, gràcies, de debò. M'ha fet molta il·lusió. Hi ha la de Belén Esteban, la meva i la de Nuria Marín. He enviat el vídeo a Núria i m'ha dit: "Que ben ubicades estem, davant de maquillatge que ens veu tothom". I al costat de Belén, que et dona caixet».

Tots els seus companys han felicitat González per aquest pas i, entre ells, Rafa Mora li ha dit: «Enhorabona, companya. Et dic una cosa, espero que no et passi el que li va passar a Carmen Borrego, que la seva foto va durar una setmana».

En directe, González ha deixat de manifest que està molt contenta pel detall que el grup ha tingut amb ella. També ho ha fet a les seves xarxes, on ha pujat un vídeo a les històries d'Instagram mostrant la seva foto al passadís al costat de les de les altres dues famoses i  ha escrit el següent: «Mil gracias Mediaset, Sálvame i La fábrica de la tele. Quina sorpresa! Quina il·lusió!».

Història d'Instagram d'Adela González
Adela González ja té la seva foto als passadissos de Telecinco. | Instagram

Adela González ha aconseguit el suport del públic

La periodista basca ha comprovat amb el detall esmentat que Mediaset hi confia i que estan encantats per la seva feina. De fet, també ho està el públic, que no dubta a fer servir les xarxes socials per felicitar-la diàriament per la seva professionalitat.

El públic també s'ha alegrat pel gest que ha tingut el grup amb Adela i així ho ha deixat de manifest a Twitter amb missatges, per exemple: «Moltes felicitats, t'ho mereixes», «Enhorabona, t'ho mereixes. I molta força per suportar Belén», «Adela, ets un amor de persona», «Merescut perquè ets un encant» i «Qui val, val. I tu ho saps».

Així mateix, altres comentaris han aprofitat els fets per ressaltar la vàlua de la presentadora: «Fa menys d'un any que hi és i ja té foto», «Això és arribar i moldre» i «Aporta simpatia i equilibri en un programa que hauria de renovar gran part del personal».