Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores

Antonio David Flores fa una última trucada per evitar la presó

Antonio David Flores anima aquesta persona a fer-ho

Antonio David Flores segueix exercint el seu paper de justicier a través del canal de Youtube. Recentment, va ser amb el periodista de La Vanguardia a qui li deia que no s'acovardís i ara, envia un missatge a Raquel Mosquera.

És a dir, Antonio David mostra tot el seu suport incondicional a totes aquelles persones que hagin tingut una picabaralla amb la seva ex Rocío. Després de la perruquera visitar dissabte el Deluxe , l'exguardia civil es feia ressò de les paraules i li va enviar un consell a través d'un dels seus vídeos.

Antonio David Flores aconsella a Raquel després de les seves paraules al programa

Mi REACCIÓN a la intervención de Raquel Mosquera SÁBADO Deluxe

Antonio David comença el seu vídeo explicant que li sembla «curiós» que el programa hagi optat per trucar a Raquel Mosquera després d'haver-la criticat durament als documentals. «Com que tenen les audiències per terra, no tenen cap altre remei que trucar a Raquel perquè els aixequi les audiències», va explicar Antonio David segons el seu punt de vista.

«Es va mantenir ferm, malgrat totes les desqualificacions, es va mantenir súper fort, amb la veritat al davant», elogia l'excol·laborador de televisió. «La van arribar a intentar fer-la dubtar sobre mi, sobre les seves pròpies vivències. La van qüestionar, la van insultar i la van intentar deixar per terra davant de tots els espectadors i no ho van aconseguir».

La veritat és que a l'entrevista de la perruquera es veu com ella fa diversos intents d'abandonar el plató. Situació que es va donar per com l'estaven tractant i com posaven en dubte el seu testimoni.

Després de comentar una mica com es va tractar Raquel, Antonio David va deixar anar la bomba dient a la perruquera que ara sí que la podia denunciar. Si Mosquera no l'ha denunciat abans és perquè «no té res al seu nom. Com demandaré a una persona que no té res al seu nom perquè després es declari insolvent?»

Qüestió que ha volgut resoldre-li el youtuber per animar-la a fer-ho. «Denuncia-la, que ara si té diners», va explicar al seu vídeo. Ell calcula que la seva ex gràcies als dos documentals haurà pogut ingressar «prop de dos milions d'euros».

Xifra amb què no es pot declarar insolvent de tenir-la. Per això, encara que abans no ho va fer a causa d'aquesta raó, l'Antonio l'ànima que ho faci ara.

Antonio David recolza la perruquera en el seu testimoniatge i en la seva postura

Ell ho té clar i així ho diu: «L'entrevista va ser un absolut aquelarre. Hi va haver de tot en aquest programa, però el més significatiu va ser l'enfrontament entre Jorge Javier i Raquel». Segons ell, ella «enganxa un absolut repàs al presentador i el deixa retratat».

El primer insult de la nit, tal com explica el pare de Rocío Flores, arriba quan el col·laborador Giménez-Arnau l'anomena «truita». María Patiño va intentar posar una mica d'ordre, ja que el periodista també estava molest després d'haver explicat la veritat de Pedro Carrasco, exmarit de la perruquera.

«Havien de baixar els pantalons perquè si ella abandonava el plató, es quedaven sense entrevista i sense gairebé dues hores de contingut», explica. Tot i això, després d'això, hi va haver moltes altres amenaces per part de la convidada per abandonar el programa.

Finalment, l'entrevista es va poder fer, encara que ella va sentir que moltes vegades no la van deixar explicar com ella va voler. Així ho pensen també els espectadors que van sintonitzar Telecincodissabte a la nit i que se'n van anar a Twitter per queixar-se per la situació.

Jorge Javier també va venir a dir a la convidada que no podia enfadar-se per un insult quan ella havia anomenat «mala mare» Rocío.