Zayra Gutiérrez

Zayra Gutiérrez anuncia que ha trencat amb ell enmig de l'embaràs

Zayra no vol saber res més

Zayra Gutiérrez ha anunciat que ha trencat la relació amb Rafa Mora, que fins fa uns mesos era el seu gran amic. El col·laborador està convençut que hi ha algú darrere aquesta decisió: creu que tot és culpa de Makoke. L'andalusa és íntima amiga d'Arantxa de Benito i hi podria haver intervingut perquè Rafa no tingués contacte amb la 'influencer'.

Rafa ha insinuat que Miki Mejías, parella de la jove i pare del seu fill, era molt gelós. Per això, Zayra Gutiérrez li ha enviat un missatge per deixar-li clar que ja no són amics i que no en vol saber res. Gutiérrez ha donat la cara pel seu gran amor i ha promès que no té res a veure en el que està passant.

Zayra se sent traïda per molts tertulians de Telecinco, tot i que ella va intentar formar part del negoci fa un temps. Arantxa es va asseure a Sábado Deluxe i va reconèixer que la seva filla estava encantada amb la fama i que volia ser popular. Li van oferir participar a Gran Hermano VIP, però ella va decidir esperar perquè la situació era tensa.

Zayra Gutiérrez
Zayra Gutiérrez té el suport del seu pare, Guti. | CatalunyaDiari

Zayra accepta parlar amb els reporters, però vol estar lluny de tot el que tingui a veure amb Mediaset. Per aquest motiu ha enviat un últim missatge a Rafa Mora i li ha anunciat que la relació que van tenir està completament trencada. Diuen que ho ha fet per protegir el seu xicot, perquè no li agrada que els periodistes parlen d'ell.

Segons han explicat a Sálvame, Gutiérrez ha trencat diverses vegades amb Miki i suposadament es va quedar embarassada després d'una reconciliació. Això és la teoria que manegen al programa, però ella garanteix que ha triat el pare del seu fill. Diu estar molt orgullosa del que ha passat, malgrat que el seu rostre aparenta tot el contrari: sembla cansada.

Zayra Gutiérrez ha explicat com ho porta

Zayra s'ha parat a parlar amb un reporter i ha reconegut que tenia capritxos, però assegura que està portant bé l'embaràs. No obstant això, la periodista Laura Fa ha notat que el seu rostre és força seriós, un fet estrany vivint una cosa tan bonica. Les alarmes no han trigat a saltar i el focus s'ha posat en Miki Mejías, pare de la criatura.

Gutiérrez defensa el seu xicot i ha deixat clar que ell no és el responsable de cap dels seus errors del passat. Recordem que en plena pandèmia va organitzar diverses festes il·legals i després no ha deixat de protagonitzar enrenous. Ara assegura que està molt més centrada i promet que tot ho deu a Miki i al seu bebè.

La filla del Guti i Arantxa de Benito ha tallat qualsevol relació amb Sálvame, tot i que en el passat era amiga del programa. De fet, van informar dels seus problemes des del respecte, en cap moment van intentar fer-li mal, encara que van portar una de les seves exparelles, que la va acusar de ser «capritxosa i obsessiva».

Zayra Gutiérrez ha desmentit el gran rumor

Zayra ha aprofitat l'entrevista que ha concedit a un paparazzi per deixar clar que tot el que s'està explicant és mentida. En cap moment ha tingut problemes amb Guti, l'exfutbolista no l'ha feta fora de casa. A Socialité van explicar que no s'havia pres bé l'embaràs, però la 'influencer' promet que és un rumor sense fonament.

Gutiérrez està embarassada de quatre mesos i ara l'únic que vol és centrar-se en cuidar el bebè. Per això ha tallat el vincle amb els col·laboradors de Telecinco i ha anunciat que no hi ha marxa enrere: està molesta per alguna cosa, però no ha volgut explicar-ne el motiu.

▶️ Vídeo del dia