Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Rafa Nadal i Xisca Perelló

Xisca Perelló i Rafa Nadal, assenyalats pel que acaben de fer amb el seu bebè

Xisca Perelló i el seu marit prenen una polèmica decisió

Xisca Perelló i Rafa Nadal acaben de prendre una decisió respecte al seu fill que no ha trigat a provocar reaccions. El tenista es troba en un moment professional molt delicat, ja que els resultats a la pista no l'acompanyen. I la portada on es veia els estrenats pares amb el seu bebè nounat, tampoc ajuda a l'estabilitat de Nadal.

Per contrapartida, l'esportista està totalment bolcat en el seu paper com a pare i procura ser-hi present malgrat els seus compromisos professionals. Per això, tant ell com la seva dona, Xisca, hagin decidit que el petit Rafael els acompanyi a Torí.

Xisca Perelló i Rafa Nadal s'emporten lluny al seu fill

El matrimoni format per Xisca Perelló i Rafa Nadal travessa un dels seus moments més dolços. Fa tan sols un mes van donar la benvinguda al primer fill després de 37 angoixants setmanes de gestació. I és que, Xisca va haver d'estar ingressada les darreres setmanes de l'embaràs per complicacions derivades del seu estat, però sortosament tot va sortir bé.

Mentrestant, Nadal no es va separar del seu costat durant tot aquest temps i va estar compaginant les competicions amb l'atenció a Xisca. Ara, un mes després, gaudeixen del petit Rafael adaptant-se com poden al canvi radical a les seves vides.

Foto de Rafa Nadal.
Rafa Nadal viatja a Torí per competir al 'Torneo de Maestros'  | GTRES

Tot i això, el tenista ha de seguir complint amb els seus compromisos professionals i ja es troba a Torí, on jugarà el 'Torneo de Maestros'. «És important començar l'any competint», comentava el mallorquí, que no viu un bon moment a causa de les crítiques pels seus mals resultats a la pista.

Rafa s'exigeix el màxim a les competicions i reconeix que, els últims mesos «m'ha faltat ser millor». Potser per això, ha decidit que la seva dona i el seu fill l'acompanyin aquest viatge a Torí.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Xisca Perelló viatja fins a Torí amb el nadó de tan sols un mes | Europa Press

Amb tan sols un mes, el petit volarà lluny de casa seva per acompanyar el seu pare. De fet, el matrimoni fa dies que està allotjat a la ciutat italiana on intenten compaginar les seves rutines.

Mentre Nadal es prepara per a la competició, Xisca aprofita per fer llargues passejades amb el seu nadó a l'espera que comenci el campionat. Una estampa que crida molt l'atenció tenint en compte que només té un mes de vida. Tanmateix, és el suport que el tenista necessita per afrontar amb ganes aquest nou repte professional.

Xisca Perelló, el màxim suport del seu marit

Xisca ha demostrat ser una de les persones que sempre han donat suport a Rafa Nadal. Sí, ja que és habitual veure-la a les grades recolzant i patint com la que més i celebrant els èxits del seu marit.

Però darrerament, els resultats no acompanyen el mallorquí, que sembla estar patint una crisi professional. Les lesions semblen no afavorir el seu joc i no acaba d'arribar als seus objectius. Així que, assolir victòries implica tenir el cap clar i és això el que sembla que Nadal no acaba d'aconseguir.

Imatge de Xisca Perelló.
Xisca Perelló no es vol perdre el torneig | Europa Press

I a més a més, ara que acaba de convertir-se en pare, passar més temps amb el seu nen s'ha convertit en una de les seves màximes prioritats. Conscient que ha d'estar molt de temps fora de casa allunyat del petit Rafael, és una cosa a la qual no s'acaba d'acostumar.

«Sempre ha estat dur anar-me'n de casa per jugar, sincerament, però ara amb el meu fill encara més», va confessar fa uns dies. «És positiu tenir les videotrucades, perquè puc veure el petit cada vegada que vulgui», afegia.

No obstant això, Perelló sap que el distanciament podria perjudicar les competicions, motiu pel qual ha decidit acompanyar-lo en aquest viatge amb el seu nadó. Una demostració que són una gran família unida davant qualsevol circumstància.