Macarena García

Macarena García explica 10 secrets de Leiva després de la ruptura

Macarena García sap que Leiva té molt a amagar

Macarena García ha estat vuit anys al costat de Leiva, un dels millors artistes del panorama nacional. Ara, Leiva ha visitat El Hormiguero i no ha parlat de la separació, és un tema que pertany única i exclusivament a la seva vida privada. El cantant ha acompanyat Joaquín Sabina, que ha concedit una de les seves entrevistes més especials.

Macarena García tampoc no ha parlat del tema, s'ha limitat a dir que «està tot bé» i a amagar-se del soroll mediàtic. Tot i això, sap que Vanitatis ha fet un reportatge del seu exxicot per treure a la llum 10 secrets que ningú coneixia. Ha explicat que tot és cert, sobretot el que diu: van estar plenament enamorats, va ser una història molt emotiva.

Macarena García i Leiva
Macarena García és estimada i respectada | EUROPA PRESS

Macarena s'ha quedat sense esma, ja que no esperava que cap periodista arribés a descobrir tantes coses del cantant. Una de les que més ha cridat l'atenció és que és hipocondríac, ell mateix ho ha reconegut durant alguna entrevista. Assegura que no té grans manies, però assumeix que té força por amb els temes relacionats amb la salut.

Macarena, però, era conscient d'un dels grans secrets del seu xicot: sap per què es va posar aquest sobrenom per fer-se conegut. Procedeix d'un jugador de futbol que va militar a l'Atlètic de Madrid als 70 que es deia Leivinha. És una dada que pocs coneixen perquè Leiva no sol parlar de certs temes per alimentar el seu mite, un mite força rendible.

García està molt orgullosa d'haver compartit la seva vida amb ell. De fet la relació no va acabar per cap motiu fosc. Segons ha sortit publicat, es van adonar que eren més feliços separats perquè no tenien gaire temps lliure. Tots dos estan centrats en les seves carreres i van optar per distanciar-se abans de tenir algun problema seriós.

Macarena García sap l'edat real del seu ex

Macarena ha estat amb l'artista en els moments més importants de la seva vida, també quan en va fer 40. Ho va fer durant la pandèmia, així que no va poder fer una gran festa, però va estar acompanyat de l'actriu en tot moment. Molts dels seus fans no saben quants anys té en realitat, tot i que el cert és que ell mai no els ha amagat.

Joaquín Sabina, Leiva i Fernando León
Macarena García està orgullosa de Leiva | GTRES

García coneix molt bé com funciona el mercat del cor, tot i que mai no ha venut la seva vida privada. Però els seus companys li han aconsellat que no expliqui res, ja que qualsevol cosa pot fer-se gran i girar-se-li en contra. Per això, s'ha limitat a guardar silenci i la seva actitud ha estat impecable perquè mai no ha perdut les formes.

La noia va ser portada d'una coneguda revista on es va anunciar la seva separació i va posar sobre la taula diverses teories. Això va fer que altres mitjans l'investiguessin. Per això, han sortit a la llum les 10 dades que menys es coneixien de Leiva. García ha explicat que tot és veritat. De fet, el reportatge és d'una revista de prestigi, però res més.

Macarena García ha fet una promesa

Macarena tenia molta confiança en el seu ex i sabia que abans hi va haver dues dones que van ocupar el seu cor. Totes han estat molt discretes, així que seguirà la mateixa línia i mai no parlarà de temes compromesos. També és cert que no té cap motiu per venjar-se.

García és una de les grans artistes d'Espanya i el seu talent ha traspassat fronteres. Gràcies al seu esforç, ha demostrat que el talent pot ser recompensat. Des que va començar a treballar no ha deixat de recollir èxits, cada un més gran.