L'adeu definitiu a Álex Lequio: Així va viure Ana Obregón el dia més trist de la seva vida

L'actriu està portant aquesta pèrdua amb moltíssim dolor

Ana Obregón arribant al funeral del seu fill amb la seva germana i la seva nora
L'actriu va estar tota l'estona acompanyada | Catalunya Diari

El passat 13 de maig Àlex Lequio, fill d'Anna Obregón i d'Alessando Lequio, perdia la vida després de lluitar durant molt de temps contra el càncer que patia. En el moment del traspàs, Barcelona encara es trobava en fase 0, motiu pel qual el comiat del jove va ser força solitari i els seus pares es van quedar sense poder rebre les abraçades i l'afecte de la resta de familiars, amics i coneguts.

En el primer funeral del jove, els pares només van poder estar acompanyats per Celia i Amalia, les dues germanes Ana Obregón, i Carolina, la nòvia del jove. El cos d'Álex Lequio ha estat traslladat fins a Madridon els seus pares tenien intenció de celebrar el seu funeral quan les condicions ho permetessin. Ara, un mes i mig després, l'entorn de Lequio ha pogut donar-li l'últim adeu.

A les 19:30 arribaven a l'església 'Nuestra Señora de la Paz' Alessandro Lequio i la seva dona María Palacios. Quinze minuts després, hi arribava Ana, acompanyada de Celia, Amalia i Carolina.

Alessandro Lequio i la seva dona arribant a el funeral d'Álex Lequio
Alessandro Lequio va acudir al funeral costat de la seva dona | CatalunyaDiari

Durant tota la cerimònia s'ha vist a una Ana Obregón completament trencada, sense deixar de plorar en cap moment. Els pares d'Àlex Lequio s'han convertit en un gran suport l'un per l'altre des que el jove va morir, i durant aquests últims mesos ambdós han demostrat la seva unió per superar el dol, i és que des que va passar tot, l'italià no ha deixat d'anar a visitar a l'actriu

El profund dolor d'Ana Obregón

En acabar la missa s'ha produït un dels moments més emotius. El millor amic del jove ha intervingut per comunicar unes paraules en honor a Àlex. Ana Obregón també li ha dedicat unes precioses paraules que quasi no ha pogut acabar a causa de les llàgrimes, que no deixaven de brotar-li. Tot i la duresa de la situació, finalment la família ha pogut estar acompanyada dels seus éssers estimats i amics del jove.

L'actriu ha volgut homenatjar el seu fill a través del seu estilisme. Ana ha lluït una màscara en color negre en la qual hi ha dos brodats molt especials per a ella. En un dels costats té un cor en color vermell i en l'altre la lletra A.

L'emotiu i últim adeu

Així ha estat l'últim adéu del jove, envoltat de tota la seva família i de tots els seus amics. Els pares assumeixen que han de seguir amb les seves vides, i mentre Ana Obregón s'està refugiant en la fe, Alessandro Lequio ha tornat al seu lloc de treball com a col·laborador a 'El programa de Ana Rosa'.

Precisament, molts dels seus companys han acudit al funeral. Altres cares conegudes com les de Terelu  Campos, Pablo Casado, Laura Matamoros, Luis Rollán o Ramón García també van acudir a l'església per acomiadar-se del jove i donar el màxim suport a la família.


Comentaris

envia el comentari