Adriana Abenia reviu els pitjors dies, quan van detectar-li un bony al pit

La col·laboradora ha reviscut com s'ha sentit després d'assabentar-se de la notícia

Adriana Abenia
Adriana Abenia reviu els pitjors dies, quan van detectar-li un bony al pit | GTRES

A través de les xarxes socials sempre irradia felicitat i optimisme, però, Adriana Abenia també ha tingut moments dolents com qualsevol altra persona. La periodista ha decidit armar-se de valor i narrar una de les pitjors experiències de la seva vida: quan va haver de ser operada a conseqüència d'un sospitós bony al pit.

La periodista, en el seu relat, començava dient que va estar a punt de no acudir a la cita amb la seva ginecòloga perquè li feia molta mandra, però finalment va decidir anar per si de cas. Després de l'exploració, la seva ginecòloga va detectar-li un bony en un dels seus pits i li van aconsellar operar-se, ja que la seva mare havia tingut anys enrere un càncer de pit.

Adriana Abenia recorda la seva experiència més traumàtica

«Sempre he procurat ser honesta amb el que sento i el que faig, i per tal d'evitar especulacions, prefereixo dir-vos jo. Fa poc em van detectar un bony sospitós al pit», assegurava Adriana Abenia tan sols unes hores després de sortir de la sala d'operacions.

Ara, la col·laboradora ha decidit concedir una entrevista per a la revista 'Lecturas' en què aprofundeix sobre aquest episodi. Concretament, Abenia recorda que en el primer que va pensar després de descobrir aquest bony havia estat en la seva filla Luna, ja que s'havia posat en el pitjor dels casos.

«Ho vaig passar molt malament», confessa Abenia en l'entrevista i, a més, la col·laboradora ja havia tingut una experiència similar a la família. Tot i que ara es troba perfectament, la seva mare ha patit fa deu anys càncer de mama. «La meva mare va tenir un càncer de pit, fa uns deu anys, i va ser una experiència bastant traumàtica. Es va agafar tard», sentenciava a la revista.

Després de descobrir que ella també podria passar pel mateix que la seva mare, a Adriana Abenia li va envair en por. «Això va suposar que fóssim àgils també. Els meus pares van venir a Madrid per fer-se càrrec de la nena i jo vaig decidir posar-me en mans dels millors, del millor, el doctor Iván Mañero. Em van operar i tot va sortir bé», recorda a la revista ara que el pitjor ja ha passat.

La veritat és que el càncer de mama és una malaltia que ja afecta milers de dones al nostre país, per això són cada vegada més les famoses que parlen sobre la importància d'acudir a les revisions rutinàries per intentar detectar aquesta greu malaltia a temps. Adriana Abenia ha estat a punt de no fer-ho, per això ha volgut també enviar un missatge a totes aquelles dones a les quals li fa mandra acudir a aquesta mena de revisions.

«Va ser precisament en una d'aquestes revisions, a l'Hospital Montepríncipe, on la meva ginecòloga va detectar un bony. A priori aquests bonys no tenen per què ser dolents, però el meu sí ho era. Era urgent operar», sentenciava la col·laboradora a la revista. Encara que mai va pensar que sortiria malament, la veritat és que la intranquil·litat i l'angoixa viscuda al llarg d'aquestes hores la recordarà sempre.

«La vida es veu d'una altra manera, en el teu petit món alguna cosa ha fallat i la por és terrible», ha relatat Abenia, qui al llarg d'aquests dies va arribar a aprimar-se fins a quatre quilos gairebé sense adonar-se'n. Això sí, la col·laboradora ha aprofitat el seu pas per quiròfan per arreglar-se el pit, una mica caigut després de tenir a la seva filla Luna.

«Mai m'havia plantejat fer-me això, però ja que havia d'entrar a quiròfan, vaig voler arreglar-m'ho, perquè ara mateix penso que no tornaré a ser mare. El del pit va ser una cosa que no sabia si explicar-ho o no, però després vaig pensar que si aconseguia que almenys fos a fer-se les proves diagnòstiques valdria la pena. M'ha quedat el pit molt bonic i ara toca lluir-lo», confessava fa tot just unes setmanes.


Comentaris

envia el comentari