Makoke en una imatge d'arxiu

Makoke trenca finalment el seu silenci després de les fortes acusacions de Matamoros

La malaguenya ha respost a totes les insinuacions que el seu exmarit ha fet sobre ella

Tot i que fa més de dos anys que estan separats, Makoke i Kiko Matamoros continuen amb la seva particular 'guerra' en els platós de televisió. En concret, el que ha passat és que Matamoros ha fet unes declaracions que acusen de manera contundent a la malaguenya. I aquesta, ara, no ha dubtat a respondre, trencant el silenci feia dies que mantenia. 

Les acusacions de Kiko Matamoros

Fa quinze dies que el col·laborador de 'Sálvame' va reconèixer públicament a 'Sábado Deluxe' que consumia cocaïna des que tenia quinze anys. I ho feia perquè considerava que Makoke i persones del cercle d'aquesta no deixaven d'amenaçar-lo' en els mitjans amb explicar-ho.

Ell es va sincerar per complet en aquest sentit i també va deixar caure que la seva exdona també podria haver pres drogues. Tot va tenir lloc quan Antonio David Flores li va preguntar si aquesta consumia. Davant aquesta qüestió, Kiko Matamoros va respondre: «No assenyalaré a ningú, però crec que era vox populi (...). El que sí que et puc dir és que amb mi Makoke no va aprendre res».

Així mateix, va sorprendre a tothom explicant que havia patit una temptativa d'assassinat per part d'algú proper a la malaguenya. De fet, va exposar que quinze anys enrere al seu camell li havien arribat a oferir 6.000 euros per llençar-li «un producte a la cocaïna».

Kiko Matamoros fent declaracions davant de les càmeres
Kiko Matamoros va fer unes dures declaracions en què Makoke va sortir a col·lació | GTRES

Makoke decideix parlar

Després d'aquestes polèmiques declaracions del seu exmarit, Makoke va optar per callar. Però, no ha estat fins ara, que ha decidit parlar de totes aquestes en el programa en què col·labora, 'Viva la Vida'. Així, el primer que ha deixat clar és que «estic aquí perquè vull donar la cara i no tinc res a amagar, però per amor em quedaré callada».

A continuació, se li ha preguntat sobre les insinuacions de Kiko respecte al fet que ella consumeix també cocaïna, a les quals ha qualificat de «lamentables», ha manifestat: «No em ficaré en el fang amb ell. No participaré d'aquest joc tan brut, no reconeixeré ni desmentiré res». I a això ha afegit: «Estimo molt a la meva gent i, per amor, no contestaré a cap d'aquestes declaracions».

De la mateixa manera, ha indicat que li sembla una pena que Matamoros només recordi el dolent de la seva relació i també ha lamentat que ell li hagi indicat que si segueix parlant d'ell, està disposat a «treure merda» d'ella. En aquest sentit, Makoke ha exposat: «M'ha dit de tot, m'ha acusat de coses horribles, m'ha arribat a dir puta... De veritat, jo em mereixo això?».

Makoke també dona la raó al seu ex

Encara que no ha volgut entrar en la qüestió del consum de droga, sí que ho ha fet en el presumpte intent d'assassinat de Matamoros. En aquest sentit, ha donat la raó a ell en cert sentit, dient: «No em ficaré en el fang. És una cosa que va arribar a les nostres oïdes fa catorze anys i ves a saber si és veritat o no. Per què he de parlar d'un tema de què no vull parlar?».

Així mateix, Makoke ha aprofitat per carregar contra Terelu Campos, i ho ha fet tirant-li en cara que no li hagi enviat un missatge de suport en tot aquest temps després de les declaracions de Kiko. La filla de María Teresa s'ha quedat estupefacta davant els retrets de la seva companya a 'Viva la vida'.

Tanmateix, ha estat molt clara i ha respost: «Ai, que previsible tot! Estic ja curada d'espants (...) No es pot faltar a la veritat. Si som amigues, saps que jo no faria mal a cap dels teus fills (...) Estàs a la defensiva. No ens culpis als altres del que no ens pertany».