Isabel Preysler sonriendo en un photocall de Pedro del Hierro

L'afició oculta d'Isabel Preysler que surt ara a la llum

Tamara Falco descobreix a Twitter el hobby artístic de la seva mare

La família Preysler torna a ser notícia després que Tamara Falcó hagi revelat una afició secreta de la seva mare a Twitter. Es tracta d'un 'hobby' artístic, i pel que hem vist, podem dir que Isabel Preysler té talent.

Tamara ho descobreix tot

Tamara Falcó  és una gran estrella mediàtica, de fet, probablement sigui la més famosa de tots els fills d'Isabel Preysler. Tot i que el seu germà, Enrique Iglesias, és una  estrella mundial del pop,  i la seva germana Anna Boyer  és una de les més elegants del país, Tamara s'ha posat al públic a la butxaca gràcies a la seva simpatia i espontaneïtat.

Tot i la mort del seu pare per culpa de la Covid-19 Tamara ha  sabut seguir endavant  amb un somriure i molta feina, i fins i tot ha fitxat per un programa de cuina on posarà en pràctica tot el que va aprendre a 'Masterchef Celebrity'.

Després de la feina, Tamara aprofita  el cap de setmana per relaxar-se, i així ho reflecteix a les seves xarxes socials. Aquest mateix dissabte va penjar una  foto en què se la veu descansant  amb els peus en alt en un dels salons de 'Vila Meona', la casa d'Isabel Preysler.

Ara bé, el que segur que no s'imaginava és que amb aquesta imatge estava revelant una de les  aficions d'Isabel que fins ara desconeixíem. Tamara  acompanyava la foto amb el següent text: «Postdata: Atents a la currada que es fa la meva mare amb els collages de fotos», per tot seguir descobrir un impressionant collage fotogràfic realitzat per Isabel i penjat de la paret.

Collage realitzat per Isabel Preysler i penjat a casa seva
Collage realitzat per Isabel Preysler | Instagram

Passió pels seus fills

Isabel Preysler té cinc fills: Chábeli, Enrique i Julio José Iglesias, Tamara Falcó i Ana Boyer.  Els tres grans són fruit del seu matrimoni amb  Julio Iglesias, i actualment viuen fora d'Espanya. Ana Boyer està casada amb el tenista Fernando Verdasco i viatja contínuament de torneig en torneig.

L'única que viu amb la seva mare i la seva parella, l'escriptor Mario Vargas Llosa, és Tamara. En els últims mesos s'ha escrit molt sobre la relació d'Isabel amb els seus fills. Si ens atenim al collage, l'amor que sent Isabel per tots ells és el mateix.

De fet, en la creació de Preysler la veiem a ella de jove, a Miguel Boyer, als seus fills de petits, la família durant un viatge  a Atenes o moments de  diverses reunions familiars. Un collage molt bonic i que segons Tamara, no és l'únic que hi ha a la casa.