Imagen de Kiko Rivera en el plató de 'Supervivientes'

Kiko Rivera: caríssimes vacances malgrat la seva economia. Com ho fa?

El fill d'Isabel Pantoja presumeix a les xarxes del seu descans estival

Fa unes setmanes, el cantant i dj Kiko Rivera era notícia perquè patia un atac de gota. No obstant això, avui ho és perquè està donant enveja a tothom compartint imatges de les seves vacances. Aquestes les està gaudint amb la seva dona Irene Rosales a les Illes Canàries, i han cridat l'atenció per una cosa: són de luxe. I clar, sorprenen perquè des de fa temps se sap que ell travessa una complicada situació econòmica.

No obstant això, sembla que, en aquest cas, ha decidit 'tirar la casa per la finestra'. Això o que, com a personatge públic que és, ha gaudit d'un 'preu especial' a canvi de publicitar el lloc en el qual s'allotja.

Les vacances de luxe de Kiko Rivera

Aprofitant que havia de gravar a Gran Canària el videoclip de la cançó 'Conmigo sube' amb Tutto Durán, va decidir gaudir d'unes vacances. Així, va viatjar amb la seva dona fins a la citada illa i van triar allotjar-se en un habitatge de luxe pertanyent a 'Villa Gran Canaria'.

'Par 4 Villa 8' és el nom de la casa que han de seleccionar per descansar. Es tracta d'un immoble modern que està situat a la zona exclusiva de Salobre Golf Resort. Compta amb una parcel·la de 300 metres quadrats i una superfície de 90 metres construïts. A tot això cal afegir el seu espectacular jardí amb barbacoa o la seva piscina climatitzada situada en una terrassa amb increïbles vistes.

Com es pot veure, Kiko Rivera i Irene Rosales han escollit molt bé les seves vacances de luxe a les terres canàries. Vacances de les quals han presumit a través dels seus respectius comptes en xarxes socials, especialment a Instagram. D'aquesta manera, han desconnectat de la rutina i han pogut gaudir sols d'uns dies, ja que les seves filles —Ana i Carlota— s'han quedat a Sevilla amb la família. Això sí, han tingut temps per quedar amb Anabel Pantoja  i amb el seu noi.

D'aquesta manera, han deixat clar que, tot i les dificultats econòmiques, no estan disposats a renunciar a gaudir dels plaers de la vida.