Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ágatha Ruiz de la Prada

Ágatha Ruiz de la Prada confessa per què no es parla amb els seus germans

Ágatha Ruiz de la Prada ho ha confessat tot

Certament, Ágatha Ruiz de la Prada és una de les dissenyadores de moda més carismàtiques del nostre país. L'empresària ha dedicat tota una vida a la moda, però la veritat és que la seva vida personal és tan interessant com la seva trajectòria professional.

Ágatha Ruiz de la Prada ha protagonitzat alguns dels titulars més inversemblants dels darrers temps. Ara ve disposada a explicar-ho tot a través de les seves memòries, on no deixa canya dreta. La dissenyadora s'ha atrevit a obrir-se del tot i explicar un dels grans temes tabús: la relació inexistent amb els seus germans.

Ágatha Ruiz de la Prada se sincera com mai

Als 62 anys, Ágatha es troba en un dels millors moments de la seva vida. L'empresària es troba alliberada, sense lligams i sense haver de retre comptes a absolutament ningú. Per això, ha decidit enfrontar-se als seus dimonis i explicar la seva vida en primera persona. Ágatha Ruiz de la Prada fa dècades que és un dels personatges públics més coneguts de la nostra societat. L'aristòcrata no té cap problema a parlar de la seva vida personal, això sempre ha tingut molt clar.

Imatge d'Ágatha Ruiz de la Prada posant.
Ágatha Ruiz de la Prada ho revelarà tot. | Europa Press

La dissenyadora sempre ha estat una defensora fidel de la llibertat de l'individu i, sobretot, de les dones. Ágatha té clara la seva postura pel que fa a la publicació de les memòries: «Sembla que les dones no poden explicar la seva vida. Quan una dona explica la seva vida, la gent es pensa que és una boja, per què una no pot explicar la seva vida i s'han de ficar amb mi?», revelava fa uns dies.

El darrer dissabte Ágatha va entrar en directe al Deluxe i no va dubtar a assenyalar les crítiques que ja estava rebent per publicar el seu llibre: «M'han dit moltes ximpleries, com ara que jo he denigrat la reina Letícia. Qualsevol cosa que diguis d'ella s'interpreta malament, no en pots parlar, sembla que estem en èpoques medievals. Hi ha una censura tremenda i, si ets una dona, van per tu», sentenciava.

Imatge d'Ágatha Ruiz de la Prada caminant.
Ágatha Ruiz de la Prada sap que les seves memòries seran polèmiques. | Europa Press

L'empresària publica avui les memòries, on fa un repàs pels capítols més impactants de la seva vida, tant personals com professionals. Tot i això, en aquest llibre Ágatha parla de la relació amb els seus germans, un fet sobre el qual s'ha pronunciat en molt poques ocasions. La dissenyadora no manté cap relació amb ells i assenyala els seus pares com els culpables de la situació: «Estaria molt bé poder arreglar-ho, però és una pena. Ha estat culpa dels meus pares. La il·lusió més gran de tota la meva vida era portar-me bé amb ells», confessava a ¡Hola!.

En la seva última aparició a Lazos de sangre ja va avançar aquest tema: «La meva mare no sabia unir-nos, només hi posava zitzània. Jo era la germana gran i cuidava de tots. Quin rotllo! M'hauria encantat ser filla única, perquè tot és per a tu», va revelar. No hi ha dubte que la relació amb els seus germans ocuparà un capítol important en aquestes memòries.

Ágatha Ruiz de la Prada no deixarà indiferent ningú

L'empresària està disposada a despullar-se completament davant dels lectors. Ella mateixa va confessar que les seves memòries havien estat revisades pels advocats, per tal de no ficar-se a cap problema judicial.

Ágatha Ruiz de la Prada parlarà com mai abans d'una de les relacions que més li ha marcat: la seva història amb Pedro J. Ramírez. A més, ha assegurat que el periodista estaria intentant frenar la publicació de les memòries: «Està movent-se tot el que pot per paralitzar-lo, perquè no surti. Crec que trucarà a centres i a directors de mitjans perquè no treguin res», confessava.