Ágatha Ruiz de la Prada sorprèn tothom apareixent en cadira de rodes a un acte de Madrid

La popular dissenyadora va patir un accident de motocicleta i haurà d'estar sis setmanes amb la cama enguixada

Ágatha Ruiz de la Prada
La dissenyadora va patir un accident de motocicleta | CatalunyaDiari.cat

Ágatha Ruiz de la Prada torna a estar al centre de totes les mirades, i aquest cop no és per culpa de cap de les seves polèmiques declaracions o bé d'alguna típica idea d'allò més estrambòtica, sinó per motius de salut. I és que la dissenyadora s'ha presentat aquest dilluns a un acte de Madrid amb una cadira de rodes, un fet que ha causat preocupació entre tots aquells que l'admiren.

La dissenyadora va patir un accident de motocicleta

Afortunadament, l'origen de la seva condició té a veure amb un accident de motocicleta que va patir a començaments de la setmana passada, tal com ella mateixa es va encarregar d'explicar als mitjans que estaven allí concentrats. Per tant, no hi ha cap motiu per patir pel benestar de la madrilenya.

El sinistre va tenir lloc el passat dilluns, 20 de maig, quan Ruiz de la Prada anava de paquet a la moto d'una d'amiga seva. Segons va fer patent, «vam passar per un lloc on hi havia un bol·lard i ella anava a tota velocitat», motiu pel qual van acabar accidentant.

Haurà d'anar sis setmanes enguixada i amb cadira de rodes

Ágatha Ruiz de la Prada
Ágatha Ruiz de la Prada sorprèn tothom apareixent en cadira de rodes a un acte de Madrid | CatalunyaDiari.cat

 

A conseqüència dels fets, la dissenyadora es va trencar un os de la cama. Per tant, ara haurà de passar sis setmanes movent-se amb la cadira de rodes i amb la cama enguixada. Però fins i tot de les pitjors situacions es pot treure una lliçó.

En aquest cas, Ágatha Ruiz de la Prada té clar què li ha ensenyat l'accident: «Trencar-me la cama m'ha fet adonar que hem d'ajudar més a la mobilitat de les persones», declarava la madrilenya, mostrant-se d'allò més contundent.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari