Agustín Pantoja conduint el seu cotxe

Agustín Pantoja asseguraria ser el veritable creador d''Aquí no hay quien viva'

El germà d'Isabel Pantoja acostuma a presumir amb aquest assumpte a Cantora

Alguns titllen Kiko Rivera d'estar rebregant al màxim la polèmica amb la seva mare per seguir fent platós de televisió, arribant ja a explicar dades que no vénen al cas, però que li permeten seguir embutxacant diners per cadascuna d'aquestes aparicions que fa. Ahir va tornar a 'Domingo Deluxe' per seguir parlant de la seva mare i del reduït cercle de persones que estan al seu costat, i és que el cantant ha afirmat que ja no li queda més paciència, i que ara vindran uns dies molt complicats per a la seva mare.

Ara vol forçar la màquina i això el portarà a vendre la meitat de Cantora, la part que li va deixar en herència Paquirri, i que farà que Isabel Pantoja hagi de conviure amb desconeguts, si finalment Kiko aconsegueix vendre el seu 48% de la propietat. Per macabre que sembli, aquesta opció està prevista legalment i ja l'hi va recomanar l'advocada Montse Suárez, dient que si l'altra part no volia vendre, ell sí que podia treure a la venda la seva part.

Això podria passar aviat, ja que Kiko assegura que ja té diversos compradors interessats en la finca i que, fins i tot, estarien disposats a quedar-se amb la casa encara que aquesta comporti deutes del passat. Dins d'aquesta, a més d'Isabel Pantoja i la seva mare, també viu Agustín Pantoja, germà de la cantant i alhora, el seu home de confiança.

Ahir Kiko va voler parlar sobre aquest i fer partícip als espectadors sobre una dada molt curiosa i que ahir va sortir a la llum després d'alguns anys. Durant molt de temps, el productor televisiu José Luis Moreno va ser molt amic d'Isabel Pantoja i, segons explica Kiko Rivera, el seu oncle Agustín explica que en un sopar a Cantora i en presència de Moreno, va comentar que seria divertit crear una sèrie d'humor en una comunitat de veïns.

Segons el seu testimoni, aquest va arribar a idear alguns dels personatges i dels diàlegs que suposadament acabarien dient. La seva sorpresa va arribar quan va veure que a Antena 3 es va estrenar una sèrie que es deia 'Aquí no hay quien viva' i que, justament, gira al voltant d'una divertida comunitat de veïns.

Podrien existir uns esbossos de la sèrie

El periodista Antonio Rossi ha seguit apuntant més dades sobre aquesta surrealista trama i la veritat, que ens deixa amb ganes de més. Agustín asseguraria que té en el seu poder uns esbossos de com seria aquesta sòrdida comunitat de veïns. Però, el que no sabem, és que si la seva idea se semblaria al que després va acabar sent i si, veritablement, José Luis Moreno es va inspirar en aquesta idea que Agustín va projectar en veu alta.

Si és així, Agustín seria el creador d'una sèrie que durant molts anys congregava milions d'espectadors cada setmana i que a més, quan va deixar d'emetre's a Antena 3, es va adaptar com 'La que se avecina' a Telecinco i que ara a més, prepara una nova etapa en un nou edifici i amb nous personatges i mantenint a altres que seguiran en el format creador pels germans Caballero.

No obstant això, Kiko Rivera ha vingut a dir que aquesta surrealista història podria tenir solament validesa en la ment del seu oncle, a qui ha definit com a fantasiós i que, a més, viu del seu passat com a cantant. Un passat que va ser gloriós, però del qual ja no queda res, més que algun vídeo a Youtube i el record que ell té i que ara podria reviure amb uns concerts especials al costat de la seva germana, Isabel Pantoja, i que estaria intentant vendre per diferents ciutats per tot el món.

De moment, Agustín no s'ha pronunciat sobre el tema 'Aquí no hay quien viva' i tampoc sembla que ho hagi de fer, ja que aquest viu pràcticament hermèticament en Cantora i evita qualsevol contacte amb la premsa. Als que acusa en part, del declivi que està tenint la seva germana Isabel.