El rei Felip, tocat: Mor el que va ser el seu sogre durant mesos

La filla de la víctima mortal va ser la seva parella a mitjans dels anys 90

Foto oficial del Rei Felip VI
El rei Felip, tocat: Mor el que va ser el seu sogre durant mesos  | GTRES

La que va ser parella de Felip VI a mitjans dels anys noranta ha perdut el seu pare. Inés Sastre i la seva germana Candelas han anunciat, a través de les xarxes socials, que el seu pare ha mort. La fatal notícia arriba pocs mesos després que Inés Sastre hagi tornat a viure a Madrid al costat del seu fill Diego, després de més de tres dècades residint a París.

«'Au revoir', pare», ha estat el breu missatge escrit per Inés Sastre en el seu compte d'Instagram. Aquesta frase l'ha acompanyat amb una fotografia on es veu el seu progenitor assegut sobre una escultura formava part de la decoració de la seva casa de París.

«Descansa en pau, pare, navega molt, molt lluny. Ens veiem al mar. T'estimo molt», ha escrit Candelas al costat d'una instantània en la qual apareix ella de nadó, asseguda sobre les cames del seu pare, qui es recolza en una cadira.

Una relació complicada

Quan Inés Sastre era petita, els seus pares, Eduardo Sastre i Candelas Moretón, es van divorciar i la model sempre va viure amb la seva mare, un suport clau en la seva carrera en el món de la moda. Per la seva banda, la seva germana va optar per dedicar-se al món del Dret i al disseny de joies. Fa uns anys, Candelas va acaparar molts titulars quan se la va relacionar amb Marcos de Quinto i, a més, la seva deteriorada relació amb la seva germana també ha estat notícia en més d'una ocasió.

De fet, fa temps que Candelas va assegurar a 'Vozpópuli' que només tenien contacte telefònic i que les seves converses se centraven en els nens, els dos fills de Candelas, fruit del seu matrimoni amb l'empresari Enrique López Granados, i Diego, el fill d'Inés. «Potser em diuen: 'Doncs la tia Inés està en no sé on'. I jo els dic: 'Com ho sabeu?'. I diuen: 'Doncs perquè hem parlat amb ella'». «La meva germana i jo tenim un tracte correcte i intentem posar sempre als nens en primer lloc», afegia a la mateixa publicació.

En 2014, Candelas confessava a 'El Mundo' que ella, la seva germana i els seus pares formaven una família «desmembrada» i que el contacte era molt escàs i distant, és a dir, almenys el d'ella amb els seus pares i amb la model. El que es desconeix és el tracte d'Inés Sastre amb els seus progenitors, ja que la model mai li ha agradat parlar de la seva vida privada i familiar.

La seva relació amb el Rei Felip

Fa uns anys, Pilar Eyre revelava al seu bloc la història d'amor que va existir entre la model i l'actual rei d'Espanya. Aquest afer va començar «poc abans dels Jocs Olímpic de Barcelona, el 1992», segons la periodista, mentre la model «gravava un programa de televisió a la Costa Brava», ja que, en aquell temps, Pilar Eyre era col·laboradora d'aquest espai i hi havia diverses coses que no li acabaven de quadrar.

A Inés Sastre «l'envoltava un ambient de respecte que no s'entenia molt bé: la maquillaven a part, amb prou feines es barrejava amb el personal i, si estava ella davant, es restringien els tacs...», explicava la periodista. A més, «els caps de setmana, un cotxe d'aspecte oficial la recollia i la deixava el dilluns al matí. I totes les tardes, a les set, es tallava la gravació perquè Inés tenia una trucada de telèfon», afegia.

La veritat és que la model té una extensa llista de famosos, aristòcrates i milionaris amb els quals se l'ha relacionat, però cap d'ells amb tanta rellevància com Felip VI. Segur que el monarca ha rebut amb pena la trista notícia de la mort del pare d'Inés Sastre que, segons Pilar Eyre, hagués sigut el seu sogre una temporada.

Tot i això, l'únic home que va aconseguir que Inés Sastre passés per l'altar va ser l'executiu Álex Corrías, pare del seu únic fill, Diego, amb el qual només va estar poc més d'un any.


Comentaris

envia el comentari