Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

Kiko Rivera destapa Isabel Pantoja: diu que la seva mare planeja marxar d'Espanya

El cantant afirma tenir proves per determinar que deixarà enrere els seus fills i nets

Kiko Rivera li està agafant gust a sortir a la televisió parlant de la seva mare. Tant és així que, fins i tot, la seva dona Irene Rosales, va dir ahir a 'Viva la vida' en to de broma que li havien fet un 'bonus especial' al plató de 'Sálvame deluxe'. El motiu de la seva presència ahir al programa de Jorge Javier Vázquez va ser seguir tirant de la manta i destapar les fosques intencions de la seva mare, relacionades sobretot amb l'herència de Paquirri i la gestió dels béns que ha fet al llarg de tots aquests anys.

Recordem que, tal com va explicar Kiko Rivera, quan ell estava en el seu pitjor moment i amb addiccions molt perilloses, aquest va cedir els poders de la seva fortuna a la seva mare i al seu oncle, Agustín, els quals, i sempre segons la visió de Rivera, han fet un mal ús d'aquests permisos, venent i fent moviments desmesurats i que ara està intentant provar el fill de la Pantoja perquè els seus familiars directes paguin pels seus mals actes.

Kiko ha volgut anar a les bones i donar una oportunitat a la seva mare perquè s'expliqui, però aquesta ha fet cas omís a aquesta opció i ha esgotat tots els terminis que li ha ofert el seu fill. Ara aquest ja no vol mitges tintes, i va a totes. En l'entrevista d'ahir a la nit, va dir que els plans de la seva mare a mitjà termini són marxar d'Espanya i anar a viure a l'estranger.

Preguntat sobre quan ho farà, aquest ha dit que la seva mare està esperant que mori la seva mare, la senyora Ana, per deixar la seva vida actual enrere i començar de nou lluny d'Espanya. En aquest viatge sembla que no estaria sola, el seu germà Agustín, que viu amb ella, l'acompanyaria en el seu nou camí.

Des del punt de vista de Kiko, a la 'tonadillera' li és igual el que deixa enrere, encara que això comporti deixar de banda als seus fills, Kiko i Isabel, i als fills d'aquests, per tant, els seus nets. Això potser serà el punt final de la polèmica, i la resposta que doni la cantant a tot el que ha passat en els últims mesos, ja que, de moment, es desconeix la seva opinió de tots els fets perquè ha descartat parlar públicament sobretot del que se l'acusa.

La cantant li deu més de dos milions d'euros

Ara per fi, Kiko Rivera s'ha atrevit a quantificar els diners que li deu la seva mare i que vindria de l'herència de Paquirri. Concretament serien més de dos milions i mig d'euros, això si, aquests sobre els béns que es coneixen. Per tant, queden fora d'aquest càlcul tots els béns que puguin existir a l'exterior i que per tant, de moment no estan sent valorats.

De moment, sembla que la cantant no està oberta a parlar amb el seu fill i, per tant, ell ha iniciat els tràmits per recuperar com més aviat millor una part dels seus diners. Això el porta a buscar un comprador per a la seva meitat de Cantora, una recerca que ja estaria donant resultat i que s'estaria saldant amb possibles compradors que estarien disposats a comprar part de la finca a Kiko i per tant, passarien si ho volguessin a conviure amb la Pantoja a la seva mítica casa.

Aquests tràmits començaran a donar els seus fruits aquesta mateixa setmana, per tant estem a qüestió d'hores de saber les conseqüències o no que poden tenir per a Isabel Pantoja tot el que ha anat explicant el seu fill en compte gotes en totes i cadascuna de les intervencions televisives que ha protagonitzat. El cantant no ha descartat tornar diumenge vinent al 'Deluxe'.