La presentadora Emma García sortint del seu cotxe mentre parla pel mòbil amb cara de preocupació

El secret més ben guardat d'Emma García: així és la seva 'segona casa'

La presentadora també ha revelat quina és la joia de la corona per a ella

La presentadora de 'Viva la vida' ho ha tornat a fer. Emma García ha obert les portes d'un dels seus amagatalls i ha revelat als seguidors de les seves xarxes socials com és el lloc on passa la major part del seu temps, i que ja considera la seva 'segona casa': el seu camerino de Telecinco.

 

No hi ha dubte que Emma García conforma l'elenc de la cadena. La sala que té destinada per passar les seves estones abans de començar el programa, repassar l'escaleta, canviar-se o simplement descansar és un espai decorat amb tot detall. Sense anar més lluny, algun dels seus seguidors ha comentat després de veure les imatges que la presentadora ha compartit a les seves xarxes socials, que el seu camerino és més gran que la mateixa casa del seguidor d'Emma García.

 

Un camerino servicial

Cert és que la periodista gaudeix el seu descans en un camerino espaiós i molt lluminós. D'una banda, compta amb una taula molt servicial a manera de tocador on la presentadora pot maquillar-se o repassar el guió del programa.

 

De l'altra, en el seu 'txoko', com ella l'anomena de manera afectuosa, Emma García compta amb una còmoda butaca que exhibeix als seus seguidors amb una postura d'allò més casual.

 

També disposa de diverses prestatgeries on no hi falta l'aigua, els mocadors, ni escatima en espelmes, a més, dels bolígrafs i les ulleres de la presentadora. Pel que fa a la decoració, escollida per la presentadora, ha apostat per adornar l'espai de manera minimalista, però sí que ha penjat de la paret algun quadre personal per donar-li un toc més casolà al seu espai de descans a les instal·lacions de 'Mediaset'.

 

La joia de la corona

D'altra banda, Emma García mostra als seus més de 450.000 seguidors en el seu perfil d'Instagram la seva col·lecció de sabates. Lluny de ser una quantitat discreta, la presentadora té l'armari ple de sabates de diferents colors i formes, però això sí, totes les sabates són de taló. I és que, a més, alguna de les seves seguidores no ha pogut evitar comentar «quina meravella de sabater!».

 

La presentadora de 'Mujeres, Hombres y Viceversa' va confessar que guarda tots i cada una de les sabates que s'ha posat per sortir a plató. «Són exclusivament meus», diu. Els seus preferits són uns 'Valentino' de color negre. «Si hi ha un incendi o alguna cosa a 'Mediaset', pujaré a buscar els 'Valentino' negres. Són molt còmodes per estar asseguda i són preciosos», diu.

 

El vestidor de la presentadora tampoc es queda curt. Emma García compta amb alguns penjadors plens de roba, a punt per sortir a plató. Al camerino, la presentadora realitza les seves proves de roba abans de començar els programes juntament amb el seu seguici d'estilistes.

 

Emma García també va revelar que, els dies destinats a escollir la roba amb la qual presentarà el programa oportú, són els dimecres. La seva estilista de capçalera és la persona encarregada de proposar-li diferents opcions i deixar-ho al seu camerino per als programes del cap de setmana.

 

Finalment, és ella mateixa qui escull l''outfit' amb què més còmoda es troba. Tal com demostren les fotografies de l'armari d'Emma García, la periodista té espai suficient dins del seu petit regne per no necessitar sortir d'allà. De fet, ella mateixa va assegurar que, durant el temporal Filomena, no li hagués importat quedar-se a dormir al seu camerino.

 

Allà, la presentadora té tot el necessari per passar el temps. Tal com han comentat alguns dels seus seguidors a les fotografies de la presentadora de manera irònica, és un espai ideal per a la «supervivència». No hi ha dubte que, veient el camerino de la presentadora, Emma García és una de les grans estrelles de la cadena de Telecinco.