El col·laborador de Sálvame Rafa Mora

L'íntima confessió de Macarena Millán al seu ex quan no hi ha Rafa Mora

Va rebre la visita de la seva exparella al 'pisito' de Telecinco i va confessar-li un dels seus secrets íntims sense que Rafa Mora estigués davant

Macarena Millán no s'esperava la sorpresa que el programa 'Sola Solo' de Telecinco li tenia preparada. Després que Rafa Mora abandonés el 'pisito' del format per acudir al seu lloc de treball, el timbre de la nova 'llar' de la parella del periodista tornava a sonar. Ian, l'exparella de Millán, esperava a l'altre costat de la porta. La visita li va caure a Macarena com un gerro d'aigua freda, més encara després que sortís a la llum que la concursant li havia sigut infidel a Rafa Mora amb aquest.

 

La jove, sempre amb un somriure, va canviar de cara quan va observar per l'intèrfon que l'Ian havia acudit al programa per compartir espai amb ella. Macarena, molt molesta, li va retreure a la seva presència al 'pisito'. «No sé què fas aquí després de cinc anys», li va deixar anar. «Una persona que no m'agrada com actua ni els seus valors, ja que em molesta la seva presència. Em molesta la teva presència», va recalcar Macarena.

 

A mesura que el temps va anar transcorrent, l'enuig de la xicota de Rafa Mora va incrementar. Macarena li va posar les coses clares a la seva exparella, però entre veritat i veritat, la model li va confessar una de les seves intimitats davant les càmeres, però no sota la presència del col·laborador de 'Sálvame'. «M'he ficat al llit amb quatre nois en la meva vida. Rafa és el quart», li va assegurar Macarena a l'Ian quan discutien per històries passades.

 

Tot i que el convidat al 'pisito' li va afirmar a Millán que no havia anat al programa amb males intencions, el xoc entre tots dos va ser inevitable. La discussió no es va fer esperar i tots dos van tornar a parlar sobre si Macarena li havia estat realment infidel a Rafa Mora amb l'Ian.

 

Macarena Millán contra les cordes

La model ha negat rotundament que li hagi posat les banyes al col·laborador, però el polígraf assegura que Macarena, en aquesta ocasió, no diu la veritat. La catalana va reconèixer que, de manera esporàdica, mentre ella era soltera, sí que va poder posar-se en contacte amb la seva exparella per tenir alguna trobada fortuïta. Tanmateix, Millán també remarca que això va succeir abans que ella i Rafa Mora iniciessin el seu amor.

 

«Abans d'estar amb el Rafa, jo feia més de mig any que estava soltera. Sent soltera potser he quedat tres vegades amb tu. Soc una noia que només s'ha ficat al llit amb les seves parelles», va aclarir. D'altra banda, la model catalana va confessar que quan està soltera, abans de quedar amb una persona desconeguda, tira d'agenda. «Jo per quedar amb un altre noi, prefereixo quedar amb el meu ex, és clar», va afegir.

 

Després de l'explicació de Macarena, la seva exparella va quedar més desconcertat encara. El jove no comprèn el perquè a Rafa Mora li fastigueja les trobades que es poguessin donar entre Macarena i ell si, efectivament, el col·laborador i la model no mantenien una relació sentimental en aquell temps. En canvi, per a la jove, les paraules i les incerteses de l'Ian no tenen fonament. De fet, ha acabat titllant la seva exparella de cinc anys de «mentider compulsiu». «Tot el que dius per la boca són mentides», va assegurar.

 

Així mateix, Macarena li va deixar clar al seu antic xicot que la seva intenció s'allunyava d'arreglar les seves diferències amb ella o de parlar sobre el que va succeir. Per Macarena, l'Ian és un oportunista que se serveix de la seva història amb la xicota de Rafa Mora per guanyar uns minuts a la televisió, ja que per si mateix no els tindria, segons Millán.