Iñaki Urdangarín fa la creu a un membre de la seva família

Una font propera a la Casa Reial revela a qui detesta el marit de la Infanta Cristina

Iñaki Urdangarin arribant amb mascareta al centre de Don Orione on fa treball de voluntariat
Iñaki Urdangarin ja gaudeix del tercer grau | Cedida

Iñaki Urdangarin, que ja gaudeix del tercer grau que li han atorgat des de presó, no ha pogut quedar-se ni quiet ni callat i torna a estar en el focus mediàtic. Aquesta vegada s'ha queixat al seu cercle proper d'un membre de la Família Reial i una font amiga de la Casa Reial ha confessat qui és l'afortunat o afortunada.

Davant tal confessió, torna a estar en boca de tots. I és que la seva mala relació amb la família de la seva dona a causa de la seva estada a la presó es confirma. Gaudint al màxim del seu nou règim de semillibertat, Urdangarin està compaginant a la perfecció la tasca com a voluntari al 'Hogar Don Orione' amb les seves tardes lliures, les quals aprofita per passar temps amb la família i també amb els seus amics més propers.

En aquesta ocasió el marit de la Infanta Cristina va acudir una tarda més a la casa de la seva cunyada, la infanta Elena, on s'estan produint les trobades amb la resta de la família. Esprement el màxim les hores que està fora del nou Centre d'Inserció Social Melchor Rodríguez García d'Alcalá d'Henares, en el qual segueix complint condemna, Urdangarin demostra així que manté una meravellosa relació amb la germana de la seva dona.

Els rumors d'una suposada mala relació amb la seva família política arran d'entrar a la presó s'accentuen, però, malgrat aquestes imatges d'aparent unió familiar, 'Chance' confirma que l'exduc s'hauria queixat al seu cercle més proper del tracte rebut per part de la Família Reial. En particular, d'un dels seus membres.

Urdangarín decebut amb el seu sogre, el rei emèrit

Sembla que Urdangarín es mostra una mica recelós amb el seu sogre, Joan Carles I, considerant lleugerament culpable d'haver-lo deixat desprotegit i, així mateix, de convertir-lo en un «cap de turc», explica textualment per a 'Chance' una font pròxima a la família. A més, segons aquesta font, Iñaki té prohibida l'entrada a Zarzuela pel que no podrà tornar a viure a la residència de la seva família quan finalitzi la seva estada al Centre de Reinserció Social, a què ha estat traslladat recentment.

L'exduc de Palma començava una nova etapa de la seva condemna al CIS Melchor Rodríguez García el passat 13 de gener, ja que aquí és on està complint el règim de semillibertat. En aquest centre Iñaki Urdangarín gaudeix de tota mena de comoditats, que compta amb 210 habitacions dobles amb lliteres. També té accés a biblioteca, gimnàs, una pista esportiva, aules i tallers.

De fet, el gendre del rei emèrit gaudeix de l'esport com ja feia a la presó de Brieva, on comptava amb una bicicleta estàtica per poder fer exercici a la seva cel·la. Un element que l'ha acompanyat tot aquest temps i que li ha fet desconnectar en els moments més difícils. El nou centre acull a presos en règim obert o semillibertat, i el seu objectiu és que els seus interns es reincorporin a la societat.

Si és el cas, Iñaki Urdangarín va diàriament a treballar al 'Hogar Don Oriane', de manera que tan sols torna al lloc a dormir. I, per si no fos prou, el marit de la Infanta Cristina té un cap de setmana lliure al mes, que utilitza per retrobar-se amb tota la seva família i intentar curar totes les ferides obertes que encara fan mal amb alguns dels membres de la Casa Reial.

De moment, la relació amb la seva cunyada va vent en popa, ja que Elena de Borbó li ha obert les portes des del minut un, i la seva casa és el centre de visites. Ara falta per veure si Urdangarín podrà fer les paus amb el rei Joan Carles o si, per contra, té massa rancúnia acumulada i no vol tornar a saber res del seu sogre.


Comentaris

envia el comentari