Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Zayra Gutiérrez, la filla d'Arancha de Benito i l'exfutbolista José María Gutiérrez

Aitor, germà de Zayra Gutiérrez, a punt de ser segrestat per la màfia

Zayra Gutiérrez i la seva família es van quedar en xoc

Zayra Gutiérrez no ha pogut evitar preocupar-se pel seu germà Aitor després de conèixer que ha estat a punt de ser segrestat juntament amb un jove pertanyent a una de les famílies més importants del nostre país.

Fa tot just unes hores, la filla d'Arantxa de Benito i Guti ha anunciat a través de les xarxes socials una notícia inesperada. I és que, després de més de dos anys de relació amb la seva parella, tots dos estan esperant el primer fill.

«Estem molt il·lusionats, molt contents i, sobretot, amb moltes ganes de viure totes les etapes que ens vénen ara», ha escrit la noia al seu compte d'Instagram amb una ecografia del nadó.

Primer pla de Zayra Gutiérrez
Zayra Gutiérrez està passant per un bon moment personal | Europa Press

«No puc estar més feliç del pare que he triat, del que estic enamorada i que li cau la bava cada vegada que em veu la panxa. Gràcies, el meu amor, per donar-me el millor que m'ha pogut donar algú en aquesta vida. Estic segura que serem uns papis molt bons».

Tal com ha explicat la mateixa Zayra Gutiérrez al programa d'Antena 3 Y ahora Sonsoles, al principi els seus pares «no s'ho creien quan li ho vaig dir, pensaven que era una broma».

Poques hores després de sortir a la llum aquesta esperançadora notícia, ha estat la mateixa Arantxa de Benito la que s'ha volgut pronunciar sobre això.

«Aquesta notícia ha estat sorprenent, evidentment, per a tothom. Ja un cop donada la notícia, desitjo que neixi sa, que tingui un embaràs feliç i que siguin molt feliços. La meva filla es troba molt bé, molt feliç i molt enamorada».

I, encara que ara és tota felicitat dins aquesta coneguda família, no sempre va ser així. El mes de maig passat, diversos mitjans de comunicació del nostre país es van fer ressò d'una esgarrifosa notícia.

Zayra Gutiérrez i família es van emportar un gran ensurt

Zayra Gutiérrez es va emportar l'ensurt de la seva vida en assabentar-se que el seu germà Aitor i Froilán de Marichalar van estar a punt de ser segrestats per una banda organitzada.

Arantxa de Benito ho va passar molt malament quan es va assabentar del que havia passat
Arantxa de Benito ho va passar molt malament quan es va assabentar del que havia passat | INSTAGRAM @ARANDBENITO

Durant el mes de maig, aquests dos joves i el grup d'amics van llogar una casa luxosa a l'illa d'Eivissa per gaudir d'uns dies de vacances. Però el que ningú no s'esperava era que aquesta escapada es podria haver convertit en una autèntica tragèdia.

Tal com va informar en aquell moment El Confidencial Digital, un grup de persones armades i cobertes amb passamuntanyes, van assaltar la vila on hi havia el germà de Zayra Gutiérrez i el nét del Rei emèrit.

I, tot i que finalment tot va acabar en un ensurt, la Guàrdia Civil no va descartar la possibilitat que fos un robatori o, fins i tot, un intent de segrest. Per intentar aclarir els fets, el cos de seguretat es va emportar un dels passamuntanyes com a prova.

Hores després de fer-se pública aquesta informació es va saber que ni Froilàn ni la resta del grup es trobaven a la vivenda quan es va produir l'assalt, per la qual cosa tan sols van aconseguir emportar-se alguns objectes de valor.

Per la seva banda, Arantxa de Benito s'hi va pronunciar davant els mitjans de comunicació. «No en vull parlar, per favor. Gràcies a Déu ells no estaven, estaven fora de casa. Cal protegir els nens i sembla que tot es va quedar en un ensurt».

Arantxa de Benito en un primer pla
La presentadora va voler ser prudent | Catalunya Diari

La mare de Zayra Gutiérrez va assegurar que es va emportar una gran ensurt quan alguns amics i periodistes van començar a trucar-la per assabentar-se del que havia passat.

«El meu fill em deia: 'Mami tranquil·la, nosaltres no estàvem, érem fora'. Així que, gràcies a Déu, tot bé», va assegurar la presentadora.